Olen virkannut, virkannut ja virkannut. Yhteen ponchoon tulee kuusi isoa neliötä ja vielä muutakin reunavirkkausta ja mulla on nyt kaksi palaa vasta.Kyllä se on hidasta, vaikka Nallesta virkkaan. Tekee  mieli neuloa :)

Pirkassa oli jokin pitsiKAKKUohje, jota meinaan kokeilla kun  seuraavan kerran kakuttaa. Se pitsiMEKKO taas ei tehny ihmeellisempää vaikutusta. Ihan nätti se oli mutta siihen se sitten jääkin.Mun makuun on enemmän tämän tyyliset mekot. Paitsi tämä mekko on aivan ihana, vähän isommille tytöille :) Tuolla Knittyssä on kaikkee niiiiiiiin kivaa.

On vähän ollut sellaista ompelufiilistä. Jotain simppeliä, tyynynpäällisiä tai jotain.Pitäis kattoo kangasvarasto, jos siel ei ole mitään kivaa niin tässä kylässä (anteeksi, kaupungissa) on kaksi kangaskauppaa. Tai toinen on samalla hiukan sekatavarakauppakin, koska siellä myydään esimerkiksi termoskannuja.(Luit oikein !) Yksi perhoskassi mulla on kesken, voisin ommella sen valmiiksi. Ja Marie Claire Idees-lehdessä muotikuvissa oli kiva paita, vähän sellainen aluspaitatyyppinen, ei näyttänyt hirmu vaikeelta ommeltavalta.

Lankoja tässä kyl...kaupungissa on kans.Kolmessa kaupassa on Novitan hyllyt, sitten käsityöliike jossa on Novitaa (myös vanhoja Novitalankoja, mitä ei "muualta" saa) ja muutamaa muutakin merkkiä iha vähän ja sitten ah, Auvisen Puoti, jossa on samaa ihanaa roinaa kuin Tampereen Taito Shopissa, ja Pirtin lankoja. Ihana, kallis kauppa.

On niin nuutunut olo, että en keksi muuta asiaa jaettavaksi tällä kertaa. Menen kotiin ja teen samoin kuin tuo söpöläinen kuvassa.Hei sitten.

                                                  71913.jpg

I have done nothing else but crocheting, crocheting, crocheting.I think I never finish those ponchos, I am so slow.

I find one interesting cake-recipe in magazine, but didn't like so much lace-dress-pattern in it. I prefer this dress-style and this is lovely too.

I want to sew something, pillowcases or something else. I can also finish my butterfly-bag that I started to sew a long time ago.In Marie Claire Idees was a nice shirt, it didn't seem too difficult to sew.

In this town is two fabric-shops and yarn in  five shops. My favorite is "Auvisen Puoti", beautiful yarns and other items, but expensive.

I am so tired that I think I do the same as kitty in the picture. Bye then.