Ääh, enhän mä muistanut kuvata niitä kynttilöitä, nyt en enää jaksa...huomenna sitten. Mutta sitten, paidan pilkkuuta, tästä lähdettiin

 477607.jpg

Mun varpaat halus näköjään kuvaan kanssa, sorry... Eli siis kaupasta ostettu, tosi paljon aikoinaan pidetty mutta sitten pesukoneterrorin uhriksi joutunut neule.Kutistui noin kolmanneksen pesussa. Ei muuta kuin saumoista auki ja uusiks.

 En löytänyt mistään töppösien ohjetta omaan jalkaani, joten tulostin Heatherin ohjeen ja tein pikkuset vauvantöppöset

 477609.jpg

Koska tarkotus oli tuhota villapaita kokonaan, etsin pupunkaavan SK 11-12/06 ja ompelin pupun

 477597.jpg

 477598.jpg

Häntä on ommeltu vain yläosasta kinni. Tässä välissä hain kaupasta kisuille raksuja ja sitten kissat söikin hienosti ulkona ja minä ompelin parvekkeella istuen silpuista ja napista pienen rintarossin ( varmaan sadas rintarossi minkä kikkailen, niihin saa vaan kaikki jämät hyvin käytettyä :) )

 477615.jpg

 477599.jpg

Paita väheni lupaavasti. Esiin SK 1/06 ja sieltä fleece-tumput noin kymppivuotiaalle

 477600.jpg

 477602.jpg

Ohje on kolmesta kappaleesta mutta vähensin sauman ompelua ja leikkasin kaksi kappaletta niin paljon yhdessä kuin mahdollista. Ompelin saumat ulkopuolelta, on sitten kättä vasten mukavampi. Kuvassa ne erottuu hirveen möykkysinä, luonnossa ne on paljon huomaamattomammat ( luoja mikä sana...). Ensi talvena sitten katotaan kenen kännyyn nää parhaiten sopii.

Tässä vaiheessa lattialla lojui kasapäin riekaleita ja olin jo heittämässä roskiin kun tuli mieleen et näähän vois käyttää vaikka MÖRÖN täytteeksi, joten may I introduce Mörkö :)

 477603.jpg

 477605.jpg

Mallattu Puikoissa! -kirjan mörkötyynyn mukaan.

Eikä se villapaita loppunut vieläkään joten huomenna siitä vielä jotain kehittyy.

Pikkuveli ja Hanna tuossa ihan just soitteli pakastimen sulattamisesta. Hanna lähtee kevääksi ja kesäksi vaihtoon Hildesheimiin. Lähtöpäivä on ensi lauantai...jännittävää. Mä jo vähän petasin lankadiilausta Hannalta :) Kunhan ensin asettuu ja sattuu joku lankakauppa tulee vastaan, eipä niin kiirettä. Pitää varmasti lähetellä Fazerin Sinistä säännöllisin väliajoin, että pysyy väleissä :D Olisi tosi hienoa jos pääsisi käymään siellä jossain välissä, lennotkaan ei ole niin kalliita kun osaa kytätä tarjouksia. No, jos niitä töitä nyt ensin jostain, sillä niin halpoja lennot ei ole että näillä tuloilla lentäisi minnekään.

Paitsi kämpästä pihalle :D

Moikka!