Niin meni iltaan tämäkin päivä. Olen riidellyt tämän

 339302.jpg

kanssa aina välillä. Eli jotain tuollaista pitsiä pitäisi virkata 26 senttiä , ja sitten vielä lampun päälle jonkinmoinen pitsi. Melko tappelua on, mutta olkoon. Kyllä se siitä. Muuta en ole sitten virkannutkaan koko päivänä.

Posti toi viimeinkin kauan kaivatun Modan,

 339305.jpg

Hyvä idea, mutta ei toimi kissojen kanssa. Katonrajaan ripustettuna niistä ei ole minullekaan mitään iloa. Mutta nätti.

 339310.jpg

Näyttää kivoilta.

 339585.jpg

Ruskeena, ilman kukkaa.

 339313.jpg

En tiedä tykkäänkö kauluksesta vai en. Väristä tykkään. Valkonenkin menis kesällä.

 339314.jpg

Mulle itelle.

 339315.jpg

En tiedä millä painoindeksillä pukeutuisin tähän, mutta retro on. Ja tykkään, mutta yksivärisenä.

 339316.jpg

Harmaa-valkosena, ja normaaleilla hihansuilla ja helmalla, kiitos.

 339317.jpg

Kiva, harmi etten osaa kirjoneuletta...

 339319.jpg

Pörrölankoja vois käyttää tähän, pitää kattoo millanen ohje on...Saumoja on hankala ommella pörrölankatöissä.

 339320.jpg

Tämä ohje pitää selättää jossain vaiheessa, näyttää e-r-i-k-o-i-s-e-l-t-a ...

Ihania vauvanvaatteita oli paljon, simppeleitä mutta kauniita

 339321.jpg

 339322.jpg

 339325.jpg

 339328.jpg

Tästä takista tykkäsin, malli on kiva,mutta kangas on hirmu kallista. Ehkä fleecestä pidempänä aamutakiksi? Ei vuorittamista eikä muuta kuin vyöllä kiinni.

 339329.jpg

Pyörylähuivi...

 339330.jpg

En nyt tiedäkään tuleeko suorakaide vai kolmio. Toisaalta kukkia on vasta kymmenkunta, niin ei hetkeen tarvi päättääkään.

Josefssonin uusi kuvasto tuli, samoin Anttilan. Elloksesta tuli jokin alennuslappu ja sorruin tilaan uuden maton huoneeseen  ja eteiseen, keittiöön ei ollu sopivaa. Keittiö sai sitten muuta countryhenkistä krääsää. Tuikkukippoja tilasin kanssa. Ne pitäs olla alkuviikosta Ärrällä, ihana. Maksetaan kun jaksetaan :D Apua...!!!! Tahtosin niitä tuolinpäällisiä, alessa oli vaan punasia ja sinisiä, mää haluan luonnovalkosia. Ja en raaskinu tilata normaalihintaan. Selasin aamulla sängyssä kaikki viime vuoden Suuret Käsityöt  ja yhdessä oli juuri sopivat kaavat, joten taidan ommella ite. Sopivaa kangasta ei ole kotona joten jää odottaan Eurokankaassa vierailua. Mietin et ompelisin kaksinkertasesta valkasemattomasta lakanakankaasta. En TODELLAKAAN ole mikään ompelija, niin en osta mitään kallista. Pitää kattoo intianpuuvillan hinta, siel saattaa olla jotain. Niin joo, keittiöön tilasin beigen laskosverhon, valkosta ei ollu sopivassa koossa. En tiedä onko tämäkään, katon sopiiko vai ei, palautetaan jos ei sovi.

Täällä sen sijaan osataan ommella, ja Minna vinkkasi tuolla kommentissa aivan ihanan nettikaupan, oi oi ! Tahtoo tahtoo tahtoo !!! Sain myös jotain inspiksiä rautalangan vääntöön.

Mulla on lauantaina ne synttäri-vohveli-kutsut. Olen Googlannu niitä suolasia täytteitä, etin vohveleille ja letuille, kun on varmaan aika sama asia kumpi siinä täytteen ympärillä on. Ja sanon vaan että ei oikein vakuuta tuo tarjonta. Tänään meinaan työllistää serkun ettiin ruotsinkielisiä reseptejä mulle tänään mesessä :) Onko teillä mitään kivoja reseptejä aiheeseen liittyen ? Mä en ole koskaan niitä tehnyt joten aika avutonta on. Mua pikkusen jänskättää ne synttärit kun en ole koskaan niitä tehnyt ja sit viel kun niitä syömäs on tyyppejä joille en ole kokkaillu tai leiponut koskaan mitään. Paitsi mitä sitä jännittään, tuttuja kavereitahan ne. Toinen ratkasu olis se et tekis niin vahvaa boolia että kukaan ei tajuais et vohvelit ei oo ihan priimaa :D Paitti et meil ei nyt mitään boolia tule oleen... Hjälp?

Meil on taas tämmönen tilanne päällä

 339294.jpg

Reetta alias Donna Paukku ( jokainen miettiköön itekseen mistä aliasnimi johtuu :D ) istuu sylissä ja jo ilme kertoo että "olen tässä ja näpyttele sinä sieltä mistä yletät" ... :D

 339297.jpg

Rasmus alias Touch Me And You Will Die taas viihtyy nojatuolissa itekseen, hää ei ole mikään sylikissa. Vielä ainakaan. Roope alias Syöttöpossu on kyökissä syömässä, en yletä sinne tän kameran kanssa tästä.

Huomenna siivousta, yritän laittaa kattolamput eteiseen ja keittiöön ihan ite ja sit käyn kaupassa ja teen käsitöitä. Olen vähän jo edistynyt arvontavoittojenkin kanssa mutta ihan valmiita ei paketit vielä ole. Haluan niihin jotain kivaa ja nyt ne on vasta ihan plääh ! Onneksi tammikuu kuitenkin jatkuu vielä muutaman viikon.

Tulipas juttua, ei päätä ei häntää mutta loppuun päästiin kuitenkin.

Öitä !