Kehtaanko - no ilman muuta kehtaan ! - tunnustaa että olen ollut koko päivän sisällä yöpuku päällä ja tehnyt kaikkea todella järkevää, eli

1. Katsonut televisiota ehkä noin kahdeksan tuntia ( punonta oli mielenkiintosta, Tila oli yhtä tyhjän kanssa, Strömsö sai vatsan kurnimaan pahasti, Lu vietti häitään ja Amy oli yhtä eksyksissä kuin aina ennenkin, Gibsonin Mellu on ollut nuorena niin komea ja Larakin tuossa pyörähti... )

2. Roikkunut netissä ihan liikaa

3. Syönyt juustoa, hapankorppuja ja kirsikkatomaatteja ihan liikaa

4. Avannut cookies-paketin ja syönyt senkin :)

5. Neulonut

Tyypillinen sunnuntai siis.

Paita menee nyt tässä, ankia kuva mut valo on nyt jossain muualla kuin meillä

 221974.jpg

Kyllä siitä nyt näkee et missä vaiheessa. En osaa sanoa koosta mitään, ei liian pieni ainakaan. Voi olla et vähän levee.Siihenhän voi kurtuta jonkin nauhanpätkän ( ilman pompuloita ) jos oikein rupee lepattaan, tuohon resorin ja pitsin väliin. Sen näkee sit.

Tobin takki piti etsiä kanssa, kun vien sen mukanani huomenna.Valmistunut joitakin viikkoja sitten.

 221973.jpg

Tai sellanen liivi tai mikä lie.Edessä on tarranauhakiinnitys ja tuo vatsan ali menevä on kans toisesta päästä tarranauhalla kiinni. Saapi huomata, sopiiko. Tuota vatsahihnan pituutta on helppo muokata jos liian pitkä.

Kissat on nukkunu melkeen koko päivän. Rasmus pieksee peltohiirien kanssa eteisen lattialla niin et matot on mutkalla, Reetta kattelee vähän kauempaa meininkiä. Roope nukkuu sängyn alla lankalaatikossa, eli ihan normaali sunnuntai niilläkin.

Huomenna sit kotipuoleen, kirjottelen varmaan vasta tiistaina seuraavan kerran.

Mukavaa viikonalkua !