Niin oli ja edelleen on tuo elämä sellaista. Tuohan oli Gumpismi. Ihana elokuva, ostin omaksi kerran nähtyäni.

Mutta ensin käsityöjuttelua.

Mun tilkkupeittoni...hmm, vähän ohranen tilanne. Kasasin aika päiviä sitten Nallet ja Seiskaveikat samaan kassiin. Ja teen sitä peittoo Seiskaveikasta, siis. No, erottelin sieltä nyt ne loputkin sopivat langat ja piru soikoon - anteeksi, mutta pakko sanoa niin - ne loput kerät on niin pieniä, että en uskalla lähtee tekeen niitä paloja niistä. Ainoostaan viininpunasta on paaaaaaljon. Mitäs nyt sitten? Mietin et teen niistä pikkukeristä raitasia paloja sinne reunoille, ihan jees. Mutta mun on ostettava Seiskaveikkaa lisää niitä aakkospaloja varten, ainakin kuutta eri väriä. En ihan aatellu niin. Mulla on niitä paloja A, B, C, D, E, F, G, H, I ja J. Eli vielä tarttis neuloo. Toisaalta, Stitch and bitchissä oli paljon ohjeita Seskaveikalle, vois neuloskella sit lopuista niitä. Jos siis sitä seiskaveikkaa vielä jää.

No, en sitten tosiaan tehny niitä tilkkuja. Mutta Neuleita kullannupuille kirjasta aloin tekeen vauvan kietaisutakkia niistä Nalle-langoista. Meneehän se sitten puseron päällä, vaikka melko karheeta vauvanhipiälle onkin. Siihen tulee ainakin kolmee väriä, silleen kappaleittain...tai jotenkin. Oon tehny takaosa ja toisen etuosan melkeen valmiiksi. Aina oikein -neule on kamalan hidasta mulle. Mutta vauvahenkistä pintaa se kyllä on.

Annin mekkoa virkkasin. Etu- ja takakappale on valmiit, nyt virkkaan siis helmaa kohti pyörönä.Saa nähdä mitä tulee. Mulla on tähtäin saada se ensi viikon tiistaihin mennessä valmiiksi, silloin meen kotipuoleen.

Eilen oli isoveikan synttäri, eli onnea onnea nyt tälleen blogin välityksellä, jos satut vaikka lukeen...

Ja sitten perheen synttärisankari Rasmus.Kullannupun tarkkaa synttäriä en tiiä, mutta ilmeisesti heinäkuussa viime vuonna. Päätin sitten vaan et se on sit 3.7. Jeps, eli tänään. Onnea karvakorvani ! :)

Yleensähän on niin että synttärisankari yllätetään eikä toiste päin.  No ei meillä, ei ainakaan tänä vuonna. Lauantaina Roope ja Rasmus leikki sängyllä kun neuloin siinä vieressä ja samalla sit rapsuttelin selällään makoilevaa Rasmusta. Sitten huomasin et hetkinen, Rasmus onkin TYTTÖ . Mitäh ??? Totuus on se että Hanna sanoi että se on kai poika. No en sitten funtsinu enempää ja koska Rasmus on arkajalka, niin ei sitä oikein ole päässyt tutkiskeleen. Lääkärillekään ei ole ollut vielä asiaa. Mutta pojaksi tai siis kolliksi olen luullut. Sehän on aivan pojan näkönenkin, ja leikkii palloilla ja muutenkin on melko vintiö. Ei yhtään neiti niinkuin Reetta. Melkonen yllätys. Ei se sinänsä haittaa kumpi on mutta nyt kun sen nimi on Rasmus, niin sanonko mä nyt sit aina et  " Sen nimi on Rasmus, MUTTA se on oikeesti tyttö " ? Kokeeksi hihkaisin eilen "Roosa !" , jolloin taas ROOPE käänsi päätään et minulleko juttelet. Sekasin on koko kattilauma. Minä pahiten :) Kyllä se varmaan saa pysyä Rasmuksena, ei varmaan ole ainoo kissa jolla on "väärä" nimi. Tiiän et Marialla on kissa, jonka nimi on Lilli. Kun luultiin et Lilli on tyttö. Tarkempi tutkinta osoitti, että Lillin olemus oli hieman...jouluisempi :) Sellasia kissayllätyksiä. Onneksi Rasmuksen oma peitto on vielä neulomatta, siitä tulee nyt sitten vaaleenpunanen :) Pitää kuvata muuten noi kissojen peitot. Ne on sellaset rievut mitkä tein kuljetuskopan pehmikkeeksi kisuille.

Ja pienelle prinsessalle löytyi netistä satulinnakakku :

                  P1000885.JPG

Kuka tuollaisen on jaksanut vääntää? On se hieno mutta...huh huh.

Viikonloppu oli täynnä elokuvia. Saw 2 oli niin pettymys koska ykkönen oli niin hyvä, karmea, jännittävä.Independence day oli edelleen yhtä huono kuin aikasemminkin, ainoo hyvä avaruusolio on Alien, niinku elokuvissa :) Livenä...en tiiä :)  Annie Hall ei ollu mun juttu yhtään.En tykänny. Katoin silti loppuun kun alotin. David Gale oli pelottavampi kuin Saw 2. Kevin Spacey on niin hyvä. Sellasta tuomarointia.

Jeps, kotiin lueskeleen uutta Elloksen kuvastoo, näky tulleen tänään. Ja sitten tietysti virkkausta ja muuta asiaan kuuluvaa.

Loppuun vielä päivänsankarin kuva :

                    105009.jpg

Kyllä hän oikeestaan on vähän tytönkin näkönen... :)

Hei hei !