Eilen töistä tullessa kävin kaupassa ja ostin Karuselliä kaksi kerää lisää. Nyt pitäisi miettiä että kuinka paljon lankaa pitää varata reunakuvioon. Ei aavistustakaan. Mietin et jätän noin puoli kerää. Haetaan kaupasta sitten lisää ja neulotaan lopusta vaikka rannekkeet tai pipo,jos ei riitä.

Mikä lie vaivaa mutta kertaselaamisella uudessa Vogue Knittingissä ja IK:ssa ei ollu oikein mitään hienoa. Pitää selata uudestaan, pakkohan niissä on olla kun yleensä aina on.

Eilen siivosin lisää ja pyykkäsin, tein raitoja hiuksiin ja sitten neuloin ennen kuin lähdin kaupungille. Olin kotona joskus viideltä. Aamulla heräsin kympin jälkeen ja kehittelin pienen paniikin kun en löytänyt kännykkää mistään. Mesetin jo siskolle et soittaa ja sulkee liittymän.Mietin et jos se on pudonnu taksiin kassista. Mutta sitten tajusin vilkasta sängyn alle ja siellähän se oli. Mulla on yöpöytänä pieni jakkara ja kissat tapaa pudotella siitä kaiken. Näin taas kerran.

Pikkuisen kohmeloista päivää piristi Janen, Mikan, Susun, Idan ja Emmin ( Emmi 2 vuotta tänään, onnea Emmi! <3) vierailu.Sain tuliaisina Cappuccinokakkua ja Nekku sai kivan lelun. Nekku tietysti muiden kissojen tapaan pelkäs koiria mutta oli mun ja Janen sylissä vähän aikaa, ja sähisi koirille, jotka oli Nekusta kiinnostuneita mutta samalla hiukan peloissaan.

 832765.jpg 832767.jpg

Susu, Ida ja Emmi.

Otsikkoon viitaten, muistatteko tämän joulukalenteripupun?

 832748.jpg

Hän ei ole keskuudessamme enää. Shit happens, actually Ida happens. On pupulta vähän hymy hyytynyt

 832768.jpg

Mahtaa Idalta tulla mielenkiintonen kakka jossain vaiheessa. Oli hauskaa kun huomasin et pupu on hajalla ( se oli kissanlelukopassa ) ja ja sit katoin et kuka on syyllinen niin Idalta roikku langanpätkä suupielestä :D

Uusi lelu on kisuista mielenkiintonen, Jojoa varsinkin innostaa kauheesti

 832780.jpg

Näin ikään sen kanssa teutaroitiin

 832746.jpg

Roopekin vähän innostui leikkimään, ja seurasi Nekun touhuja.

Päivemmällä neuloin huivia kun odottelin vieraita ja siinä samalla ilmeni Sata ja yksi tapaa käyttää kissaa, part 2. Langanohjain

 832763.jpg

On aivan koulutuskysymys kuinka montaa lankaa kissa pystyy ohjailemaan neljällä tassulla. Kätevää kirjoneuleissa, ei menen langat solmuun. Kämpän 16 tassua mahdollistaa jo Kaffen kirjoneuleiden tekemisen :)  Part 1 on täällä. Jatkamme harjoituksia.

Mitäs nyt vielä...Ai niin, Mimmun kommentti. Siis mulla on päiviä jolloin ehdin ja saan aikaiseksi ihan hirveesti tai paljon. Niitä päiviä ei vaan ole kauhean usein. Saatan levitellä kamani pitkin kämppää ja ottaa rennosti, sitten menee herne nenään ja apinanraivolla siivoon ja järjestelen kaikki paikalleen. Tai sitten neulon tai ompelen tai kokkaan maanisesti :) Mutta mulla on enemmän kuin laki sallii -jos vain on mahdollisuus- villasukkapäiviä, jolloin makaan pyjamassa sängyssä ja nousen siitä vain hakemaan lisää lukemista/ruokaa/ vaihtaan telkan kanavaa. Ja sit neulon, tai näperrän muuta, roikun netissä. Mutta en tee mitään kotitöitä tai mitään muutakaan. Ei kai sitä nyt aina tarvikaan olla niin touhukkaana, johan siinä saa ressiä :) Tykkään järjestyksestä, haaveilen liinavaatekaapeista ja apteekkarinlipastoista, niin sais tän kaaoksen kuriin. Kun nyt ei ole säilytystiloja, niin on pakko siivota ja järjestellä vähän väliä. Onneksi pikkusen boheemina tyyppinä mua ei pieni epäjärjestys haittaa.  Ja ei ole omena kauas puusta pudonnu, Jojokin makoili tänään päikeillä lattialla lojuvan vaatekasan päällä eikä yhtään haitannut :)

 832781.jpg

Ja jotta eläinkuvia tulisi tähän postaukseen varmasti tarpeeksi niin tässä sisko ja sen veli

 832762.jpg

Huomenna esittelenkin sitten valmiin huivin ja toisen selaamisen tuottamat kiva neule-pongaukset.

Teiskontie kuittaa, moi moi!