Lautasellinen Nizzan salaattia huivissa ja nyt teemukin kanssa postataan lisää.

Eka kommentit,

eli Hannaliini, kiitos :D

Aloin oikeesti miettiin et kirjotanko Rasmuksesta niin vähän et se unohtuu. Jääkö se jotenkin syrjään mun huomiosta koska on arka ja ujoilee? Moon huono kissamamma jos niin :( En oo huomannu sellasta itte, mut tietty sitä huomioo ja juttua saa varmaan eniten Nekku, koska se on aina puolen metrin etäisyydellä.  Rasmus viihtyy kyllä mun seurassa, jos vaikka muut kissat riehuu sohvalla ja luen makkarissa niin Rasmus hengaa jalkopäässä. Se on ehkä sit rauhallisempi tyyppi. Ei niin huomionkipee.

Pöllö, mun pitää kattoo askarteluliikkeestä styroksipalloja ja kokeilla. En oo päässy vielä puusta pitkään, villat oon kaivellu esille ja ostanut Mäntysuopaa, sillä käsittääkseni onnistuu.

Pami, kiitos tunnustuksesta, kissat vastaa postauksen loppupuolella :)

Sanni, voi että, kiva jos sulla on sitä lankaa, laitan sulle meiliä :)

Melissa, hartialämmitin taitaa olla boleron nimellä Novita Klubin sivuilla, lukijoiden omat ohjeet. Oon tulostanut ohjeen muutama vuosi sitten, neuloin sillä kaksi boleroa, ja nyt katoin niistä mallia tähän sedän kappaleeseen, kun en ohjetta löytänyt mistään, ja ei ole sivuille tunnareita.

Okei, tuon kimonon jo esittelin et sitten pipo minkä työkaveri tuomitti hippihenkiseksi. Musta tää ei ole kyllä hippiä nähnykään!

Sekalainen valikoima suht samanpaksusia puuvillalankoja. En halunnu päätämyöden menevää vaan sellasen rennomman. Tästä tuli semmonen. Tykkään.

Muuta täysin valmista ei ole, puuttuu nappeja tai kokonaisia kappaleita. Aktiivisessa neulonnassa on sukat, ihan alussa vasta

ja se tunikamekko harmaasta Rosesta. Teen sen vyötäröltä ylöspäin ja alaspäin, noin puolet on valmiina. Helmineuletta yläosa, tulee myös helmiäisnappeja ja muuta härdelliä. Lyhyet hihat. Katon osaanko tehdä pikkusen pussittavat. Helman mallineule mietinnässä. Myös sekin mietityttää et jääkö helma hassunpituseksi, kun toi lanka on kaikki tossa. Nooh, sen näkee sitten kuinka pitkälle riittää.

Pitää miettiä kumpaa alkais nyt telkan eessä tikuttaan, sukassa tulee kohta kantapää ja mekossa pitää kavennella, joten pitäis olla suht hereillä. Ehkä pitää keksiä joku kolmas tähän hätään, sellanen mitä ei juuri tarvis katella.

Tai sit räpellän näiden helmien kanssa, jos löydän lukkotarpeet jostain

Siirryn miettiin tätä ja teen tilaa Fab Fourille, saavat vastailla tunnustuksen   tuomiin kysymyksiin :)

 

Pami,  Ansa ja Oiva on jäätävän sulosia, heti iski hirvee kissanpentukuume :)