Laitoin eilen kommentointiin sen kirjainkyselyn, kun saan  jatkuvasti Viagramainoksia yhteen vanhaan postiini. Ninalle kommentointi oli temppuillut,toivottavasti se edes jotenkin alkaa pelittää. Otan sen kyselyn pois päältä jos ei pelitä.

Sininen sitten. Muistin osan aivan hyvin, mutta kyllä se tuntui osittain aivan uudelta elokuvalta. Käyn huomenna kirjastosta katsomassa, olisiko dvd hyllyssä, ja katson ne kaksi muutakin. Katsoin vielä ykkösen Kiefer Sutherland elokuvankin, joten kolme elokuvaa tuli sitten eilisen saldoksi. Ja 25 vihreetä kukkasta, 8 vaaleanpunaista, kolme valkoista, neljä oranssia :)

Pupuhuppari. No pitää rehellisyyden nimessä sanoa että en varmaan pidä sitä huppua päässäni yleisellä paikalla :D Mutta pyydän jotain nappaamaan kuvan siitä päälläni, ja toki kuvassa voin pitää sitä päässäni.

Roseeruutuja pitäs varmaan tehdä tänään. Tai sitten aloittaa jotain muuta jämälankaprojektia, vaikka puuvillalangoista. Tango Fania mulla on monta jämäkerää, mietin vähän niidenkin päänmenoksi jotain. Punaisista riittää varmaan Kettupuuhkaksi asti. Muista väreistä ehkä raitoja johonkin systeemiin...plääh.

Olen joskus netistä imassut tämmösen virkatun peiton kuvan

 442277.jpg

Aika upea. Mitähän lankaa tuossa on käytetty, on aika muhevankokoista. Kauniit on värit.

Täältä  taas löytyi hippihenkinen virkattu paita

 442278.jpg

Aikasen kiva kanssa. Lisää ihanuuksia löytyy Flickristä kun laittaa granny square hakusanaksi.

Kissat on riehunu koko aamun, roikkuneet verhoissa, rytänneet matot jne. Keitin aamulla kananmunia ja tarjosin tyypeillekin maistiaisia, kyllä maistui. Laaja skaala heillä ruuan suhteen.

Menen katselemaan Molly Kanaa ja sen jälkeen koukku kauniiseen käteen, moi !