Tai ainakin melkein. Kun pääsin kotio niin lähdin melkein samantien noutaan pakettia, SNY -pakettia. Ihana paketti <3

  kekkerit%2008%20085.jpg

Kissapeltirasia jossa oli kolme Rose -kerää. Tuota valkoista mulla onkin jo kanissa paitaa varten mutta roosaa ei yhtään, ja mähän tykkään roosasta ihan hirvesti ja tahtosin neuloa tuosta jotain oikein nättiä ja romanttista...Mulla on pussillinen pieniä ommeltavia silkkiruusuja ja yhdistäsin ne siihen jotenkin. Tuossa punaisessa muovirasiassa oli hauska t-sihti, jossa oli pieni kahvikuppi kiinni, sitten kissakortti ja Hepuliteetä. Kiva paketti, on värkkejä itsetekemiseen, herkkuja, ja sitten tuota ihan tavaraa joka jää jäljelle siinä vaiheessa kun hamsterit on syöny villapaidan päältä ja teet on juotu :D  KIITOS SNY, oikein ihana tämmöinen paketti oli saada !

Nuo edellisen postauksen huivit, no, niissä ei nyt niin mitään ihmeellistä. Se eestiläinen on siis puolikas poncho, ohje on SK 3/2001, malli numero 6. Kaksi eri kerrosta, joita toistetaan, helppoo ja tulee valmista nopeasti.

Oon nyt siellä toisessa työssä. On mukavia ihmisiä ja helppo työ. Keittiössä ei kyllä oo mitään juttuseuraa eikä radioo niin pitää sitten olla hiljaa ja laulamatta. Herätys on nyt tuntia aikasempi mutta toisaalta oon kotona jo kahden maissa. Loppuviikko nyt tätä, eli kaksi päivää. Kauhee kun nää päivät meneekin. Ensi viikolle on jo tiedossa kolme työpäivää.

Nyt viikonloppuna meinaan vain ja ainoastaan neuloa ja virkata. Ja lukea kirjoja ja nukkua. Ja syödä ainakin yhden Falafel-pitaleivän. Ja toivottavasti mesettää, se rakkine ei tänään suostunut pelittään.

Ja juoda Hepuliteetä :)

Kysymys : onko joku ostanut sen Simply Knittingin missä on se sydänhuivi liitteenä? Mulla on se mutta jotenkin ylivoimasta alkaa selvittään sitä huivin ohjetta kun se on niin monessa osassa. Ois kiva tietää jos jollain on se, niin vois kysellä neuvoja tenkkapoon tullessa.

Oon aika väsynyt, äskön kun latasin jotain ja oli sellanen joutilas hetki niin nukahdin tähän koneen ääreen. Tai ainakin torkahdin. Heräsin kun meinasin pudota tuolilta. Tänään pitää PITÄÄ mennä aikasin nukkumaan.

Mut nyt blogikierrokselle!