Garnstudiollahan on ihania malleja sivuillaan. Käyn niitä aina joskus katselemassa ja klikkaamassa ohjeita muistiin suosikkeihin. Vähemmän on tullut kuitenkin tehtyä. Kati oli listannut To Do -listaa Garnstudion sivuilta, ja listalla oli sama Dominohuivi mikä munkin suosikeista löyty. Nyt kun sen Katin listalta löysin sain jonkinlaisen tönäsyn arselleni ja kutaisin sen bikertakkini kaveriksi SNYyn lähettämästä langasta, tähän meni hiukan yli kaksi. Puikot oli neloset.

Pehmonen, sopivankokonen lämmin keväthuivi. Tykkään.

Olen jäänyt ihan koukkuun Liv -kanavan ruoka-sisustus-remontointi-matkailu -ohjelmiin, hirveetä. Katon niitä koko ajan niin että Facebookkin on ihan heitteillä :D Sunnuntaina istuin neulomassa tuota huivia ja söin suklaamunia ja katsoin sitä kanavaa koko ajan, paitsi aamulla Jamie ja Jeffin elukkaohjelma ja Huvila ja huussi...ja Strömsö. Mutta muuten Liviä. Ja sit mulla on papru ja kynä lähellä jos tulee hyvä ruokaresepti. Niinku esim. ranskalainen suklaakakku. No ruokaa ja ruokaa :D

Nekku on harrastunut uusia nokkispaikkoja. Löytyykö teiltä kissa pyykkipinosta

tai lelulaatikosta?

Meilon.

Vinttikomeron avainta etsiessä "löysin" törkyhintaset Tilda-maalit ja kolme kangaskuvaa joista yksi on valmis. Otin ne esiin ja meinaan maalailla ne ja ommella valmiiksi. Ohjeen mukaan ommellaan eka ja sit vähän maalataan. Mä taas maalaan  eka ja sitten vasta ompelen. Näytän sitten valmiit hommelit jos tulee julkasukelposia.

Nyt toasteja vääntämään, mukavaa alkanutta viikkoa!