Tänään tuli se Parhaat neuleet speciaali....Ehdin vain nopeesti selata, joten en kauheesti osaa kommentoida, mutta kyllä siellä ainakin jotain toteutettavaa taisi olla. Patternworksin kuvasto tuli kans, niettä on sitä iltalukemista.

Neuloin sen oman pääkallopiponi, siinä on kolme pääkalloa, mutta se on melko hillitty silti. Sit neuloin viel pitsipipon siitä perjantaina ostamastani Pirta-langasta, ei paljo päätä palella ei... Ruskeeta karvalankaa olen täs neulonut, kuvia sitten viimestään 10.10. kun Elisa muuttaa meille sillo. Ollaan ihan hissun kissun siitä muuten, ettei se pelästy ja luiki pakoon :) Siis se karvalankajuttu, ei Elisa :)

P-aska Orivesi, täällä ei ole suutaria sittenkään, ärtsyä. Kiikutan saappaani lauantaina Tampereelle sit laputettaviksi, ja lahjon Hannan hakeen ne pois....Tulee turhan kalliiksi ajella ees sun taas korkolappujen takia. Meen lauantaina hakeen piilareita, rillit kyllästyttää sen verran et ei jaksa aina pitää, ei mulla hetkeen piilareita ole ollukaan.

Mun viikonloppu meni melkeen kokonaan neuloes, lauantai-iltana ysiltä tuli tekstari et hotellille kattoon Hausmyllyä :) Voi sentään, olen nähnyt sen viimeksi Virtain Rantarockissa 1992 muiden mukana juhannusriennoissa , ja en todellakaan ole mikään Hausmyllyfani, meillä huutaa nykyään tämä Pink aina kun mahollista :) No, mentiin sitten kuitenkin kun Mira oli baarissa töissäkin ja mukavaahan meillä oli Hausmyllystä huolimatta :) Tosin Mira pilas illan täysin toteemalla jossain välis että "mulla on tänään synttärit niin tehdään ens viikonloppuna  jotain kivaa ". Eihän tuollain saa sanoa, tuli ihan tyhmä olo, vaikka mistä sitä voi toisen synttäreitä tietää. Mulla on ihan kiva paketti mielessä, toivottavasti löydän sellasen Tampereelta kuin aattelin....Parempi myöhään kuin ei millonkaan,

    ONNEA MIRA !!!!!!!!!

                           tattoo-flash-2.gif

Oli vähän puuhaa miettiä tarpeeksi rock kuva tuohon oheen, no Mira tykkää tatuoinneista anyway...

Jeps niin, eli vähän tuli oltua viihteelläkin, ei aivan mökkiytymisen vaaraa liikkeellä...

Töissä on samaa peetä raatamista kuin ennenkin, ja kolmen viikon päästä alkavaan lomaan tulee kais muutoksia ja Nina ei ehkä  tulekaan sillo Suomeen, vaan vasta myöhemmin ehkä. Hemmetti. No, koska mikään menis aivan niin kuin suunnittelis, never. Mulla ainakaan.

Onneksi tänään kuitenkin pääsee Pakoon, jos ei muuta. On siinäkin sitä silmänruokaa, Tuulin kanssa meillä onkin tosi hyvä maku :) Tummaa ja tulista, kiitos...;)

              GQfashion1h.jpg

Saako pyörtyä ?

Jee, voikaa hyvin. Torstaina taas uusin kujein :D