Olen tässä riidellyt puoli tuntia koneen kanssa, hermo menee...En saanut muokattua sivujen nimiä, en saanut laitettua uutta kelloa, käyttäjäkuva on kadonnu eikä tule takaisin...loistavaa. Pitää keskittyä vähän paremmin paremmalla ajalla, eli ei tänään.Olkoon.

Vihreen takin toinenkin hiha on valmis, ompelen sen huomenna kiinni ja sitten neulon ne listat ja vyön. Ja varmaankin neulon kaulusta isommaksi, nyt se näyttää vähän pieneltä kun takki muuten on melkonen lainapeite. Sitten pääsenkin vaaleenpunasen paidan kimppuun, hyvä.

Saatiin uudet työvuorolistat, mulla piti olla tällä viikolla enää huominen ja torstai töitä, mut katos vaan et on perjantaina ja lauantainakin.Sunnuntai vasta seuraava vapaa.Seuraavalla viikolla on sit enemmän vapaata, ainakin tällä tietoa.No onneksi viimeisiä viikkoja viedään jo.

Hobby Hallin ja Elloksen kuvastot tuli tänään, oli aika kivoja juttuja. Tilasin Ellokselta muutamat housut, pari hihatonta paitaa ja hupparipaidan, oli kaikki alessa niin ei ollu kallis pieti. Mustaa ja armeijanvihreetä, tuntu vaan jotenkin siltä et niitä värejä tällä kertaa.Niin ja tulee sieltä se ilmanen pussilakanasysteemikin kait.Muistaakseni klikkasin sen siihen tilaukseen mukaan.

Huomasin et nythän on lauantai pyhäpäivä.Pitää tarkistaa linkkojen aikatauluja, et pääseekö täältä mihinkään suuntaan, jos tulee tarvis. Perjantaina Mira menee Tampereelle shoppaan ja mä lähen mukaan katteleen.On niin hirveesti laskuja tullu maksettua ja muutenkin törsättyä et nyt ei parane shopata mitään ennen seuraavaa tilipäivää, joka on kyllä jo ens viikolla. Mutta tietysti jos jotain ihan vastustamatonta on niin...pitää katsoa sitten :) Tämmöstä budjettineuvottelua itseni kanssa :) Pitäis käydä useemmin.

Tampereen ilmasessa "V"-lehdessä on " 99 syytä rakastaa marraskuuta". Siellä on mm. tämmösiä kivoja juttuja :

Villasukat

Ne voivat olla harmaat, kirjavat, pörröiset, virttyneet, reikäiset tai vaikka hämähäkinseittikuvioiset. Mutta ne ovat rakkaat. Ykköset ovat tietenkin mummun kutomat, toiseksi parhaat itsetehdyt.

Kaulaliina

Tai yhtä hyvin pipo. Kummatkin tarjoavat ihanan lämpimän huoman, jonne piiloutua maailman vääryyksiä tai krapulaa. Ja silloin kun elämä on mallillaan, värikäs kaulaliina on ihanan kätevä keino piristää harmaata syysunivormua.

Neulominen

Paksuihin neuleisiin kietoutuminen on ihanampaa, kun neuleet on itse tehty. Neulominen on terapeuttista, ja oman työn jäljen näkee heti. Aloita idioottivarmalla kaulaliinalla: luo x määrä silmukoita sen mukaan miten leveän kaulaliinan haluat; neulo x määrä kerroksia kunnes kaulaliina on sopivan mittainen; päättele. Vau, olet käsityötaiteilija!

Pullan leipominen

Pimeinä iltoina on aikaa väkertää ihan oikeaa pullaa, mutta nopeaan tunnelmanluontiin käyvät myös pakastepullat. Niillä huijaat mummoasikin.

Teen juonti

Tee kerrankin kunnon teetä ja tutustu irtoteevalikoimiin.

Vinkki Haudutusaika vaikuttaa teen kofeiinin määrään. Piristävää teestä tulee lyhentämällä haudutusaikaa ja lisäämällä teelehtien määrää, rauhoittavaa teetä saa vastaavasti käyttämällä vähän teelehtiä ja hauduttamalla juomaa pitkään.

Sellattii pongasin, loput löytyy täältä, ihan hauskoja juttuja siellä on.

Taidan alottaa pikkasen sitä verkkohuivia, kun en jaksa sitä hihaa ommella nyt enkä keskittyä siihen paitaankaan. Suhteellisen easy virkkaus sopii Conanin seuraksi, ja sitten pitääkin jo nukkua.

                                        222721.jpg

Joten hyvää yötä !