nää päivät ilmojen suhteen. Tulis lunta tai paistas aurinko edes joskus. Mutta ei kun tämmönen harmaa verho koko ajan.

Mulla oli yksi sellanen isompi joululahjaprojekti punasesta Nallesta. Sain sen neulottua pari viikkoa sitten muistaakseni...Nyt päättelin lankoja ja pingotin sen. Siitä puuttuu enää muutama nappi ja kahden pienen sauman ompelu. Muutamat peukalot puuttuu muuten valmiista tumpuista. Ja pari kerää Isoveljeä odottaa tumpuiksi muuntumista. Sitten en enää neulo jouluksi mitään. Pitäs onnistua jos ei mitään erikoista tapahdu.

Mietin ittelleni joulukudinta ja löysin sellasen. Ei mitään liian monimutkaista, kun mitään kaavioita on kuusenvalossa kauheen hankala seurata. Ei kuitenkaan liian yksinkertastakaan. Mielellään jotain sellasta mitä tulis myös pidettyä. Ja että sen vois neuloa Kitten Mohairista tai Rosesta. Langat on edelleen kaupassa, mutta mietin harmaata tai valkoista...Mustakin ois kiva mutta hankala neulottava.  En ole kotopuolessa kuin kaksi yötä mutta kyllä se siinäkin ajassa etenee, jatketaan sitten kämpillä.

Eiliset puvut Linnassa... Mä tykkäsin et se suunnistaja oli kaikista kaunein niinku ylipäätään. Ja tykkäsin siitä verhomekosta. Muuten oli melko tasapaksua...Presidentin puku sopi hälle ihan hienosti. Muutenkin oon tykänny hänen puvuistaan. Ne on ollu presidentille sopivia, tyylikkäitä. Anna Abreu sitten, niin se keltanen sopi hälle hyvin. Musta pitsi oli kiva mut mietin miksi se olan systeemi ei ollu mustaa pitsiä kanssa, sehän oli sellanen hopee...Mutta sitten mietin et jos se onkin koru eikä osa pukua. En tiedä, mutta oli se nyt jotain muuta kuin ihan tusinatavaraa. JOS mut kutsuttas jostain syystä :D niin en tietäs yhtään millasen puvun haluisin. Ehkä korsettimainen yläosa ja sit vähän laahempi helma...jotain sen tapasta. Jotain muuta kuin mustaa. Oletko sä miettinyt mitä laittasit ? :) Mun serkku oli siellä vuosia sitten miehensä työn vuoksi, ja sillä oli sellanen aniliininpunainen muistaakseni...sopi hyvin kun on tumma tukka ja niin ees päin.  Oli kiinnostava kuulla siitä Linnan historiasta ja ihanaa kun niitä herkkuja näytettiin. Muistaakseni Bon Appetit ! -ohjelma oli kerran siel keittiössä kattomassa niitä valmisteluja. Ja muistaakseni Linnan keittiöstä on myös kirja...pitää haeskella. Mä kyllä söisin siellä koko ajan :D Boolia pitäs maistaa kanssa.

Kissoilla oli rankat bileet koska kaikki on nukkunu koko päivän pienissä kasoissa sängyllä. Mä olen neulonut kissaa ja miettinyt mitä meillä tänään syödään. Jotain salaattia. Pitää vähän kevyemmin napostella nyt että jouluna voi syödä imellettyä perunalaatikkoa laaritolkulla. Ihanin haarukallinen on sellanen missä on perunalaatikkoo, rosollia ja silliä. Muutama viikko enää ja sitten saa...en jaksais odottaa.

Huomiselle varasin pyykkitupaa ittelleni viihdykkeeksi ja jos sais noi kortit kuoriin ja nimet päälle. En tiedä tuliko kivat kortit...vähän retrot. Punasta, valkosta ja kultaa. Hyvin yksinkertaset. Reetta oli askarteluseurana, on ollut muistaakseni ystävänpäiväkorttejakin askartelemassa. Ehkä se on sit hänen juttu :D

Mun juttu on hipsiä nyt kauppaan hakeen salaattivärkkejä.

Rakastan Coca Colan mainoksia, tämä on aivan ihana <3 Mukavaa toista Adventtia.