Tänään oli sitten taas hiukan erilainen päivä.

Kävin hakemassa kisunruokaa ja samalla moikkasin Miraa töissä. Kuulin tietysti uusimmat juorut ja kyllä taas puhaltaa muutoksen tuulet. Mutta mikään ei kyllä hämmästänyt suuremmin. Miran Pygmi-kissa on ollut kateissa kolme viikkoa jo ! Ja sillä on masussa pennut...Mira sano että jos kotio tulee niin ikinä ei enää pihalle pääse. Raatoa ei ole tienpenkoilta löytynyt, joten ehkä se on kunnossa mutta reissunpäällä. Olihan Siirikin viime kesänä monta viikkoa. Toivon että se tulee kotiin pian.

Aamupäivällä lähetin työhakemuksen taas ja nyt oli sähköpostissa kutsu haastatteluun. Nopeeta toimintaa. Mä en kyllä tiedä olisinko edes tarpeeksi näppärä siihen hommaan. Kun ei se nyt ihan täysin mun hommia ole. Mutta ei voi tietää, perjantainahan sen kuulee sit ja myöhemmin sitten et tuleeko valituksi vai ei. Ottaa vatsasta...

Samoaminen jatkuu, samoin virkkasin pari kerrosta huivia. 

     510670.jpg 

Luulen et ainakin Samos riittää, neuloessa meneen huomattavasti vähemmän lankaa. Tässäkin kerässä oli purettuna puoli hihaa, ja näin pitkällä on jo takakappale. Hyvä. Aina parempi jos ei tartte ostaa lisää.

Kiva mennä perjantaina Tampereelle, voin ostaa viikonlopun synttäripaketit sieltä, on vähän laajempi tarjonta kuin meillä täällä. Ja varmaan käyn syömässä pizzaa, se kuuluu vähän niinkuin asiaan...

Lisää kirjatippejä, ja osittain taas ihan uusia mulle. Torey Haydenilta oon lukenut Tiikerin lapsen ja Auringonkukkametsän joskus aikoja sitten. Googlasin noita ehdotettuja ja tuo Alkemisti vaikuttaa erittäin kiinnostavalta...Ja muutkin nimet laitoin muistin. Tänään en kirjastoon ehtinytkään, taidan netin kautta nyt selvittää. Kiitos jälleen, on tuossa vähäksi aikaa valikoimaa :)

Mä tykkään tuosta Einsteinista. Se on aika erikoista koska inhoon kemiaa ja fysiikkaa, jak. Katselen sitä tässä samalla. Mä kyllä kadehdin suunnattomasti rotan houkuttimena olleita juustoja, Brietä ja mitä kaikkee muuta hyvää siinä lautasella oli. Ja nyt näkyy vaahtokarkkeja... ei pysty nyt oleen. Pakko ettiä kaapista jotain namia nyt ihan heti. Eli hei.

                   510765.jpg