Kyllä nyt on niin ehkää ja jossittelua ilmassa.

 Sain eilen puhelinsoiton, kämppää jokin aika sitten kattomassa käynyt nainen on ehkä kiinnostunut, ja ehkä ostaa sen. Jos hän ostaa sen, niin kuinka kauan vielä viipyisin asunnossa? Muutan heti, kun saan kaupungilta (tai jostain muualta) kämpän. No, myynnin välittäjä voisi sitten jos kauppa syntyy soittaa kaupungille asioiden nopeuttamiseksi. Saan tiedon parin viikon sisään myynnistä, ehkä nopeamminkin.

On pikkasen ristiriitaset tunteet. OIis kiva muuttaa isompaan, ois enemmän tilaa. Mutta vuokra luultavasti korkeempi, tietysti. Kaupungin vuokrakämppiä on ripoteltu pitkin poikin, niin mitäs helkkaria sit jos joutuu puistokemistien taloon, en halua. Enkä halua minnekään kauas työpaikkaan nähden. Tässä talossa on kivat naapurit, paljon kissoja :), lyhyt matka töihin...tai siis molempiin. En tiiä. Naapuritalo on kaupungin, mutta kun tänään kattelin niin joka kämpäs näkyy verhot ikkunas. Naapuriin olis niin helppo muuttaa.

Saapi huomata,miten tää homma menee. Voihan olla, että kämppää ei myydäkään. Voihan olla, että voitan lauantaina Lotossa ja muutan Tampereelle keskustorin tuntumaan Mäkkärin yläkertaan :) Tai Jokisen Ailin. Ei tiä koskaan, katellaan...

En ole neulonut yhtään, mutta kämpässä tuoksuu appelsiini niin tiiätte mitä oon tehnyt. On se vaan hieno tunne kun saa vääntää rätin kuivuun ammeen reunalle ja siivous on siltä erää ohitte, eimen.

Nyt pitääkin kipittää kauppaan, moiks!