Uskokaa huviksenne niin tein pitkän sepustuksen Särkänniemipäivästä ja sen perkules meni katoamaan ihan kokonaan. Juu-u, kello on kuusi aamulla ja en ole nukkunut yhtään. Tulin töistä puoli kaksi ja luin blogeja ja sitten aattelin et kirjotan kanssa. No, meni hyvin hetken ja sitten Vuodatuksen kuvahomma alko tökkiin, sitten kirjotin ilman kuvia ja kun yritin julkasta niin raksutti kauan ja sit se kaikki vaan katos...Ihan tyhmää. Mä yritän nyt uudestaan mutta lyhyemmin.

Elikkäs eilen mun sisko lapsineen tuli tänne ja oltiin vähän kaupungilla ja sitten Särkässä. Torilla oli kaksi makeeta patsastelijaa

 810909.jpg

Olen nähnyt tämmösen aikasemmin Nizzassa, itseasiassa kaverini naapurissa asui tämmönen patsastelija. Ne vaihtoi asentoa kun antoi rahaa. Nämä Tampereen patsaat liikkui miten huvitti. Joonas kävi laittamassa kolikoita niin kehtasin kuvailla.

Ostoksilla etittiin urheilukamoja Joonakselle ja itte ostin arskat ja hiussoljen, pienet ostokset vaan.

Särkässä olin vain veneessä, kun sinne pääsi pikkulapsen kanssa aikuinen ilmatteeksi :)

 810907.jpg

Pikkulapsi Anni. Anni kysyi veneessä että eihän ne mies ja nainen tule veneeseen ? Kysyin että mitkä niin? No ne patsaat... :) Ehkä ne oli sitten pelottavia melkein nelivuotiaasta. Tämmöset patsastelijat veneeseen kuitenkin mahtui

 810906.jpg

Huvipuiston jälkeen mentiin katsoon eläimiä, rapsutin aasia, sikaa, vasikkaa ja vuohta. Kaikki eläimet oli melko kuitteja kun oli niin kuuma, melkeen makoilivat varjossa. Käytiin myös akvaariossa, siellä oli söpöjä rauskunpoikasia

 810902.jpg

Särkänniemen sivuilla on näistä juttua . Näin myös maailman rumimman kalan

 810912.jpg

Tekeekö sun vielä mieli mennä uimaan? :) Mun ei.

Sellasta, olin ihan kuitti kun tulin kotia ja nukuin ennen kymmentä, heräsin puolilta päivin. Tuli ainakin kuitattua univelat, ja ilmeisesti nukuttua vähän varastoonkin.

Mun pitäs siivota noita sivuja ja laatikoita, poistaa tuo lankaa 2007 kun se on jäänyt vähän vaiheeseen ja en muista mitä olen ostanut viime kuukausina. Yritän ensi vuonna uudestaan...No anyway, tässä viimeisin lanka

 810905.jpg

ja siitä tulee tämmöstä huivia

 810904.jpg

Tulee siihen muutakin systeemiä mutta niiden aika ei ole vielä.

Pesukone päästää edelleen vedet läpi ja ei linkoa, joten nyt päivällä mulla on pyykkitupaa ohjelmassa. Mietin et kuivaan ulkona ja neulon tuota huivia siinä samalla, eikö ne aurinkoa luvanneet... Selasin Hobby Hallia läpi ja katselin uutta konetta, ei taida kannattaa korjata vanhaa. Onneksi on tuo tupa niin ei ole kiire sen ostamisen kanssa. Jotain muuta kiinnostavaa Hoppari kuitenkin tarjosi

 810922.jpg 810923.jpg

Voi olla että joudun tilaan :)

Minna noteerasi minut rokkaavaksi, kiitti kiitti ! Kyllä sä Minna olet kans melko melkosen rock, maiharit jalassa alttarille ja muuta ärtsyä :) Mietin että etsin sellaset rokkityypit jotka ei ole vielä saaneet nappulaa näistä kaikkien rokkaavien joukosta, jotka nyt ensin mieleen juolahtaa.

No, kuinka ollakaan Villasukalla oli jo nappula eli en ollut tarpeeksi nopea sittenkään. Mutta anyway, nappula Villikselle koska on viilein maikka ikinä :D Oli mun enkkumaikka Kaijakin melkosen hyvä tyyppi mutta ei näin rokki. Ja tietysti musta-valkoset kisutukset makeine nimineen lisää katu-uskottavuutta ;)

Toinen rokki on Susanna . Jos tykkää Rammsteinista niin pakko olla vähän rock. Ja jos kirjottaa vähemmän nyhverösti ja sanoo asiat niinku ne  on niin onhan sitä melkosen ärtsy tyyppi, *tu ! ;)

Kolmas rokki on Sini. Vaikka multakin riittää tarinaa niin Sini kirjottaa aina romaaneja.Ja avoimesti. Se on tosi rohkeaa se avoimuus, ja siksi Sini on rock. Ja näköjään täälläkin on jo se nappula mutta so :)

Neljäs on serkkuni Nina, veri on vettä sakeempaa ja silleen ;)

       788421.jpg

Onko muuten olemassa Rockin' Boy Blogger -nappula? :) Onko se sininen? Mielenkiintosta tytöt-pojat -hajatelmaa tarjoilee blogissaan Pilvi. Tsekkaa.

Tapaturmauutisia niin oikean käden etusormessa on helve...helkkarinkokoinen ventti.Veitsestä. Leikkasin ihan itse. En itkenyt mutta Mirja paketoi sen jokseenkin taidokkaasti ja nopeasti silti :) Onhan se kipee ja tykyttää. En uskalla avata pakettia ja kattoo millanen se loppujen lopuksi oli, aika syvä kun verta tuli ihan hirveesti. Saikkua mulle? :)

Ihana toppi, joka sain nytten

 810903.jpg

Siis alla on ryppykankainen toppi ja päällä ohut liivi, olkapäistä ommeltu kiinni. Tän kanssa sopii hienosti farkut. Ja tiarakin sopis :) Voi olla että joutuu laittaa sen radalle joku päivä :)

Ai niin, tarjosin täällä vierailijoille aamusella pitaleipiä ja vaniljavanukasta ja mansikoita. Joonaksella ei oikein lusikka kulkenut ja tokaisi sitten että ei halunnut ottaa osaa Pelkokertoimeen! Tiiätte nää karseet jenkkiläiset seurapelit joissa syödään kaikkee iljettävää??? Kyllä osas poika valita sanansa työkseen kokkaavalle kummitädille, ensi jouluna ei tule muita kuin pehmeitä paketteja ! ;D Mutta ei voi kuin ihmetellä ajatuksen juoksua ja huumorintajua.

Luulen et oon kirjottanu kaiken mitä ekaankin versioon. Eli voin mennä nyt (6.56) nukkuun (ylimäärästä normaalia unirytmiä kellään? :) ) ja toivottaa teille oikein hyvää yötä ja huomenta, ja Juhanille pikaista paranemista !

 810910.jpg

Nekkukin sanoo moi!