Pikasesti vaan tässä ennen nukkumaanmenoa päivän tapahtumat...

Luulin että meidän piti laittaa nyt ne Miran pikkuletit, mutta ei me laitettukaan niitä vielä kun ei ollu tarpeeksi aikaa, vaan me laitettiin letit Akin keesiin :) Siitä tuli hyvä, sopi hyvin sellaset melko lyhkäset letit. En saanut otetuksi kuvaa. Käytiin sit syömässä (söin tonnikalasalaatin, vaikka pizzakin houkutteli) ja sit hain uuden lampun kämpän kattoon. Tuollanen vähän isompi 60 wattinen hehkulamppu maksoi 8 ekee, järkkyä...

Katoin telkkaa, purkasin viimein sen jalkalampun varjostimen ja katos vaan, en voinukaan vaan kieputella sitä lankaa siihen ympärille, koska ylä- ja alarengasta ei oltu yhdistetty metallilla, vaan ne oli irtonaiset. Aloin virkkaan siihen jotain, on tosi hidasta kun paperilanka on jäykkää vaikka sitä vähän kasteliskin. Otan huomenna kuvan kuinka se etenee.

Kävin illalla Miraakkeli moikkaamassa ja koska join kaksi tuoppia vettä, niin tietty mun tuli kotimatkalla hirvee vessahätä, joten kyllä, olen tänään juossut :) Laihari on siis hyvin kuosissaan.

Tosin, mun tekee ihan hirveesti mieli tätä

Mud cake
Ainekset
·100g voita tai margariinia
·200 g taloussuklaata
·4 munaa
·200 g tomusokeria
·2 tl vaniljasokeria
·1/2 dl perunajauhoja tai Maizenaa

Valmistus Sulata suklaa ja rasva vesihauteessa. Varo, ettei suklaa kuumene liikaa ja juoksetu. Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, samoin keltuaiset, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää ensin tärkkelysjauho keltuaisvaahtoon ja sen jälkeen suklaa-rasvaseos. Sekoita huolellisesti. Nostele valkuaisvaahto taikinaan ja kaada se voideltuun kakkuvuokaan, mieluiten irtopohjavuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Lähde: Sami Garam: Stadilainen tsöge (WSOY 2002)

                      338254.jpg

Minen kestä :(

Öitä!