Voi hyvä ihme sentään !!! Olen voittanut Tuulin arvonnassa, ja mä en voita koskaan. Osallistuin kolme kertaa :D Mutta en todellakaan ole niin hävytön tahallani, vaan siksi että en saanut blogiani millään näkyviin... Olen positiivisesti järkyttynyt ja liikuttunut ( olen siis ehkä hieman väsynyt ? :) ) ...Ihanaa.

Ansku ja Minna ja Nina ja kaikki muut kiinnostuneet :D niin täällä voidaan jo paljon paremmin! Onneksi. Heräsin yöllä yhdeltä ja kun olo oli aika jees ja ei väsyttänyt niin riekuin pari tuntia netissä, luin blogeja ja kattelin Jailbird  Martha Stewardin askarteluvideoita...Nyt olo on suht entisensä, väsynyt ehkä mutta tuntuu et ruokaakin vois syödä. Kyllä se tästä.

Kiva jos joulukalenterista on ollut iloa. Ihan kiva sitä on tehdä, ja ei ideat ainakaan vielä ole lopussa, neljä multa vielä uupuu, mutta onhan tässä aikaa. Jos joku niitä sattuu tekemään, olisi kiva jos vinkkais niin voisin käydä kattomassa, Kettupuuhkiakin on ollu hauska käydä kurkkaamassa. Laitoin juuri nelosluukunkin paikoilleen. Mulla oli tarkotus laittaa ne aina aamulla tai viimeksi illalla, mutta kun on ollu tätä kaikkee ällötystä ja unenpuutetta niin ei oo voinu. Mutta yritän kyllä.

Ja sitten...

HAPPY, HAPPY, HAPPY BIRTHDAY NINA !!!!!!!!  THE BEST COUSIN EVER !!!!! :D

             286828.jpg

( Kuva lainattu täältä, missä on taas niin ihanaa kamaa saamaksissa että oksat pois...oi oi ! )

Munhan piti sillon lauantaina näpertää Ninalle jotain. No alotin sen, mutta en saanut sitä valmiiksi, ja sit toisen näperryksen jätin niin viime tippaan, että liima ei ehtinyt kuivua ennen postiin lähtöä :) Kamalaa organisointia täällä. Eli lähetin vaan tämmösen ihan pienen, mutta silti kivan jutun

      286832.jpg

Eli avaimenperä, mille voi vaihtaa mekkoo ja lisätä käsilaukun...Prinsessasyndrooma on päällä edelleen. Muut näperrykset lähtee sit joulupaketin mukana. Uskalsin laittaa kuvan, koska Nina tuossa hetki sitten viestitteli, että paketti on tullut perille.

Puhelin soi juuri muutenkin. Tampereen työstä soitettiin et huomenna ei tarvikaan mennä, kun on tullut niin paljon peruutuksia. Ihan hyvä niin, saa nyt huilia ja virkkailla rauhassa.

No niin, meen nyt suihkuun ja vilkaseen onko mun posti tullu. Kirjottelen illalla lisää ihan varmasti, en lähe pitsaa paistaa vaikka kuinka soittasivat :) Hyvää viikkoa teille!