Tulipa katottua sekin taas melkeen loppuun asti, sitten tulikin jo Strömsö. Ihania lamppuja !

 267214.jpg  267216.jpg

Siinä samalla sain tumpun tähän vaiheeseen

 267204.jpg

Neulon ne tänään loppuun ja laitan samantien puikolle tumput siitä messuhahtuvasta, tahon ne pian valmiiksi kans.

No, oltiin eilen siel Nokialla harjottelemassa, eli narikka ja siinä samalla lipunmyynti. Oli erittäin kivaa! Olin Anun kanssa kahen siinä, mein "opettaja" sano että näytte pärjäävän tässä ja siirty baarin puolelle. Kyllä pärjättiin ihan hyvin, saatiin tippiä ja kaikkee. Asiakkaat oli mukavia, jutut ei ollu ihan hirveen rasvasiakaan, mutta olihan siinä vaikka millasta yrittäjää kun piti kotia lähtee...Mitä siihen sanomaan muuta kuin " You're going home alone arentcha? " :D Väsymyskin meni ohitse ja iski oikeestaan vasta kotia palatessa, pääsin nukkuun puol kuus aamulla. Ihmeesti sitä vaan jaksaa. Nukuin sit kahteen ja meen tänään aikasin nukkuun, niin tulee tasotettua.

Roope leikki meil kotona tänään pokee ja viihty kenkätelineellä eteisessä :)

 267202.jpg

Pikkuveli poikkes tänään ja haki samalla äiskän poppanakuteet, birdy-nam-namin ja Tiimarin kynät, joista meni siis osa äiskälle kans. Äiskä oli lähettänyt sämpylöitä, nam! Thank you mama!

 267205.jpg

Oltermannia ja tomskua väliin, ja sit kun pikkuveli autollisena ihmisenä käytti vielä kaupas niin sai kokista ja muutakin apetta mukavasti tuotua...Tässä se menee loppuilta sit syödessä, kuinka ollakaan.

On vähän hitaalla tää Vuodatus. Tuomas, the king of Vuodatus tuolla pyysi ilmotteleen jos on ongelmaa ja mulla näky kirjotetut kommentit sähköpostissa mutta ei blogissa. Ei edes hallintasivulla. Laitoin sit meiliä että tämmöstä on, mutta et lienee viivytys vaan kysees. No Tuomas sit vastas et nyt näkyy ja niin näkykin :) Tuomas varmaan asuu netin ääres koska se vastaa aina heti, varsinkin kun alottelin blogia ja olin vielä enemmän pulassa taitamattomuuttani ja piti aina kaikkee kysellä niin vastaus tuli tosi nopeesti ja ystävällisesti. Tuomas kuuluu siis samaan eliittiin kuin Tampereen aseman suutari :D Mutta hidasta siis edelleenkin, mutta kyllä se tästä.

Ziina, voi hitsi sentään! Sano nyt vielä että mentiin niinku puolen metrin päästä toisistamme... Vai jäinkö kiinni pillimehun kanssa? :) Mä en kyllä nähnyt Enen Eneä...HARMI!  Ensi vuoden messuille pari hyvää tippiä mulle itelle:

1. NUKU edellisenä yönä hyvät unet ( miksi lähdit kattoon Klamydiaa, vaikka et edes tykkää siitä?Tyhmä! :) ) 

2. Kannattaa laittaa se takki sinne narikkaan, kuuma sun tulee kuitenkin

3. Muitakin kenkiä voi laittaa jalkaansa messuille kuin saapikkaat, mitä lähempänä kantapäät on messuhallin lattiaa, sitä parempi

4. Pisteet mulle repusta mutta nootti, reppu voisi olla isompi.

5. Käteistä mukaan enemmän, pankkikorttien kanssa pelleilyyn meni kallista peliaikaa

6. Kannattaa jonottaa vähän jos sillä saa jotain ruokaa napaansa. Niin ei tarvi sitten katella kaihoten banaania popsivia messuilijoita. Eväät!

7. Kannattaisko mennä jonain muuna päivänä kuin lauantaina, se kuitenkin taitaa olla se vilkkain päivä?

8. Jotta ei tule taloudellisia kysymyksiä eteen, niin ala säästään niinku nyt.

9. Pongaa Ziina :D

Siinä ne sitten tais olla, muitakin hyviä vinkkejä saa jättää kommentteihin...

Nyt meen ettiin niitä tulitikkujuttuja, bye!