Siis mikä hiivatin spämmi/moderointi tänne vuodatuksen kommentteihin on tullu, prkl ! Inhoon kaikkee tollasta. Luin ohjeet, ainakaan mun sivuilla ei lukenu sellasia vaihtoehtoja mitä klikkailla. Missasin Ninan kommentin, ärsyttävää...:(

 Nina postittaa sen kirjeen vasta tänään. Siis tänään, eli se on mulla ehkä maanantaina. Oli ollut niin paljon kaikkee kirjotettavaa, hyvä niin. Ja kuulemma kirje on niin paksu että ei mahtunut eilen illalla postilaatikkoon, joten se on tänään vietävä postiin sisälle :) Kuka malttaa odottaa, minen ainakaan...

Virkkasin eilen äkkiä yhden verkkoponchon, ja siihen kukkia. Tuli silleen puun takaa tuo ponchotilaus, niin tein sen heti alta pois. Sunnuntaina sen pitäis oikeesti vasta olla valmis. Lehmuksenvihreetä Nallee ja sit sitä vaaleenpunasta mössöä...Toivottavasti se sopii päälle, niin kauheen vaikee arvioida.

Roosa siis on ollut tauolla, ei ansaitulla, mutta kuitenkin.

Olen leikannu niitä huopapennejä, mutta en vielä ommellut yhteen.Mietin et varmaan ei löydy tarpeeksi isoo huovanpalasta taustaksi (paitsi kansion kanteen sopivia, ei seinävaatteeseen), mutta varmaan jokin villakangas sitten...No mutta, se on loppukesän murheita se.

Haen mehujäätelön ja meen kiusaan Miraa töihin, tsau :)

                           71877.jpg

I messed with my "comments" and missed Nina's, so sorry ! In "Vuodatus" is new system, and I didn't get it right.Of course, silly me.

But Nina will post her letter today. She got so much to write about. And letter was too big to get in the letterbox, so she got to take it to post office :) Can't wait !!!! :)

I crocheted one poncho yesterday. It was easy to do and small size. I hope it fits. It is light green with pink flowers...

Roosa has been on the break.

I have cut felt-pennies, but not sewed them together.

I will pick up "sorbet-ice cream" (no idea what "mehujäätelö" is in english :) ) and then I go to work to tease Mira, tsau... :)