Oh, blogini ensimmäinen Nimensä Kadottanut kommentoija on ilmestynyt, jopa kahteen kertaan ! :D Jo vain, keskustellaas nyt loppuun tää lehtiasia...

 Elikkä siis olen kyllä ilmoittanut netin kautta uuden osoitteen Modalle joulukuun alussa, Suuri Käsityölehti saa osoitteenmuutokset Väestörekisterikeskuksen kautta, minne olen kanssa muutoksen tehnyt. Pirkka saa muutokset postin kautta (siis ilmeisesti ainakin ennen sama juttu Plussan suhteen). Bonuskortista en tiedä, täällä sitä korttia ei voi käyttää kuin Siwassa ja Valintatalossa, ja ne on niin jumalanseläntakana, että eipä juuri ole tullut käytyä, eli vaikea sanoa. Ja en tasan kyllä ole joka postimyyntifirmaan uutta osoitetta ilmottanut VIELÄ. Siitä, mitä posti kääntää ja mitä ei niin en tiiä miten asia on kahden vuoden päästä muutosta, mutta ainakin ensimmäisen kuukauden kääntää ilmaiseksi ja sitten vuoden maksusta, tarkistin asian vielä täältä. OSOITTEELLISET postilähetykset, ja mun lehdissä on mun nimi ja osoite. Toki odotan sitä päivää jolloin Moda siirtyy ilmaisjakelulehdeksi :) Moda tuli vanhaankin osoitteeseen aina pari päivää myöhässä ( kritisoin tässä edelleen sitäkin miksi prkl se on kaupan lehtihyllyssä ennen kuin tilaajilla, on se niin väärin ) mutta Suuri Käsityölehti on tullut ajallaan paitsi nyt. Eli jos posti toimis niinku pitäis niin se olis nyt mulla, vaikka se vanhaan osoitteeseen olisikin lähetetty. Niin varmasti pitäis tosiaan muuttaa tietonsa joka lehteen ajallaan, mutta kyllä minusta postin on ne lehdet oikeeseen osoitteeseen käännettävä ja kannettava, kun siitä kerran maksetaankin. Itseasiassa, kun muutin viime tammikuun lopussa, maksoin sen kääntämisen vuodeksi eteenpäin ja saman tein nyt joulukuun lopussa, eli mulla on siis kaksi maksua sisässä osittain päällekkäin maksettuna. Ja prkleen posti ei silti kulje. Mutta ei mahda mitään, nämä on niitä henkimaailman juttuja. Sanoin tästä postissa tänään että ei oikein lehdet kulje ja he laitto sen lehtien syyksi. Näin se menee, syytellään toinen toisiamme maailman tappiin asti. Käyn varmuuden vuoksi katsomassa vanhan postilaatikkoni  tänään ja herravarjele postin tätiä maanantaina jos ne on siellä. Sitten kyllä lähtee korkeelta ja kovaa.

Mutta joo, posti oli kulkenut kirjastoon kuitenkin ja sain ne lehdet selattua siellä. Minusta niissä oli muutama mukava malli ja mielenkiintonen sukkaohje dominopaloista... Niettä odotellaan nyt että päästään itse asiaan.

Mun askarteluni on kesken. Ja keskeneräistä työtähän ei arvostella! Tämä odottaa valkoista maalia ja muuta koristusta

 330318.jpg

Siinä on siis rautalankasydämiä roikkumassa tuollasesta vanteesta. Siihen tulee vielä helminauhaketjuja ja feikkikristalleja niettä on se sitten tiiviimpi valmiina. Sain rautalankaa, pihdit/sivuleikkurit ja tuota vannenauhaa (?) siskonmieheltä joululahjaksi muutama vuosi sitten :) Molempia on jäljellä metritolkulla, niin kyllä niistä vielä vaikka mitä kikkailee. Vääntelin noita sydämiä samalla kun kattelin Miami Vice-dvd:tä. Eipä ollu häävi elokuva, mutta tanssiva Colin Farrel on aina katsomisen arvoinen. Sata kertaa nähty juoni ja ei mitään uutta ja ihmeellistä.

Pipo päivässä pitää lääkärin loitolla, tässä on Mohairmetsän  Kimallepipo, tosin muutin silmukkalukua lankaa vastaavaksi, kun tää ei ole ohjeenmukasta

 330319.jpg

Puolivälissä ehkä mennään, jos sielläkään.

No niin, lähden tästä kavereita kattoon postilaatikon kautta, perjantai-illan mukavia hetkiä teille !