Jaa-a, tämä oli nyt sitten taas ihan normi-sunnuntai,

 872522.jpg

Kotipizzan tonnari-katkarapu-Aura-pannua. Verottajat vei 9 katkarapua ja olivat sitä mieltä että oispa aina pitsasunnuntai

 872523.jpg

Pienempi Verottaja tässä, isompi Verottaja on se enimmäkseen musta heppu.

Strömsön katselusta on muodostumassa myös Jojon harrastus

 872521.jpg

Mun on pakko muistaa palauttaa tuo kirja huomenna, siitä on varmaan sakkookin jo vaikka kuinka paljon.

Juu, Ikeakassissa on lankaa ja hahtuvaa. Samalla kun etsin ET-lankaa, otin sen valkosen paidantekeleen, josta siis alunperin piti tulla pitsitakki, virkattu sellainen. No, ei tule kyllä sellaista paitaakaan kuin ajattelin. Siitä oli meinaan puikot pudonneet ja mietin et millä neuloin sitä, kolmosilla, kolme puolikkailla. Ei voi muistaa. Sain pienimuotoisen hepulin ja purin sen takakappaleen ja "puikoilla" olleen etukappaleen. Näin yksi ufo vähemmän ja sievoinen kerä valkoista Samosta ready to go ( again). Helpotti.

ET-kassia aloin virkkaan Minnistä, Anttilan akryylistä. Tykkään väristä.

 872527.jpg

Tähän asti olemme viihtyneet toistemme seurassa oikein hyvin, käsitän kyllä miksi monet ovat virkanneet näitä useamman. Jos nyt edes tämän yhden.

Tykästyin uuteen October Road -sarjaan. Juuri sopiva sunnuntaisarja. Tykkään tuon tyylisistä ihan hirmusesti, ne tyypit, tapahtumapaikka jne. Koukussa heti ensi jaksosta. Kun katselin päivän telkkatarjontaa, huomasin että Lost tulee tänään uusintana, empä ole tiennytkään. Ja 7.9. ilmestyy Pako 2. tuotantokausi boxi myyntiin, ostan sen palkkapäivänä for sure ja katson niin paljon kuin mahdollista. Pitäiskö kokeilla neuloa jotain tiettyä niiden jaksojen ajan, siis selllainen projekti? Vaikka Nekun peitto. Neulois yhden ison Vaakatilkun, leventäis kunnes jaksot on puolivälissä ja sitten kaventais jaksojen loppuun asti. Pitäis toimia jos neulontanopeus on koko ajan sama. Taidan olla niin idealisti että kokeilen, meni syteen tai saveen.

Sellasta. Mun piti nytkin virkata laukkua ja katsoa telkkaa mutta juurihan minä tuon Saharan katselin. Taidan aloittaa kanavasurffailun, sitä ennen pakkaan työkamat ja sitten meenkin jo nukkuun. Näin se meni tämäkin viikonloppu.

Ensiviikkoon!