Pesukoneesta tuli ihan vähän huopuneita jänöjä. Pitää kattoo huomenna pesutuvasta aika jos olis ja myllyttää ne siellä uudestaan. Tyhmää.

En tiedä mikä on mutta ei juuri nukuta. On ollut kaksi todella lyhyttä yötä tässä ja näyttää tämäkin menevän samoin. Eilen kuppasin 24 -sarjan kanssa aamuun asti. Ja tiesin tasan tarkkaan mitä siinä tapahtuu kun juurihan sen katoin. Ei voi mitään, Bauer on Bauer. En ole nukkunut päikkiäkään muutamaan päivään. Kotona nukuin jouluaattona puolen tunnin nokoset. Kyllä niillä pärjää loppuvuoden :)

Ostoksia

 1163534.jpg

Mä en tiedä mitä mä noista Sonjista tekisin. Ehkä sukat. Lyhdyt inspiroi mut vähän siivoomaan tänään ja siinä siivotessa innostuin vaihtaan huonekalujen paikkaa...joten jatkan siivousta huomenna, en viitsinyt koluuttaa ja häiritä naapureita enää kahdeksan jälkeen. Elfineistä tulee varmaan Modassa ollut takki ihan ohjeen mukaan. Tismalleen sama mikä on Koskarin lankakaupassa torson päällä. Johan mä aikani kävin sitä hipelöimässä :)

 1163532.jpg

Tää on ihan tämmönen perusneuletakki. Oisin voinu ostaa pienemmän mut ei ollu kokoja. Toisaalta tää on nyt rennon mukava. Ei sitä jokaista vartalon mutkaa ja notkoa tarvikaan esitellä :)

 1163533.jpg

Nuo satiininauhat solmitaan taakse. Pääntiellä oleva valtava röyhelö lähtee pois, katsoin että sen saa purettua aika helposti. Helman pitsissä on tarpeeksi rimpsua mulle. Vaikka olenkin kaiken söpön perään niin en kuitenkaan tykkää omissa vaatteissa liioista röyhelöistä, jos en kyllä kauheen askeettisistakaan.Nuo pyöreet on nappeja. Otan sit paremman kuvan kun se on päällä korjattuna. Melko yöpaitamainen se on, mutta ei sitten kun sen asustaa sopivasti. Teija tykkää.

 1163535.jpg

Ihania blingbling -juttuja. Napakoru oli puoleen hintaan ja helmikorut normeja mutta en voinu vastustaa.

Siinä ne sitten taisi ollakin. Lankakaupan alepöydässä mua ei kutsunut mikään. Se oli selvää säästöä se :)

Sitten se pipo mikä menee Iidalle. Kid Mohair ja Bambino yhdessä

 1163547.jpg

Se on varmaan Iidalle sopiva kun se on mulle vähän pieni.

 1163548.jpg

Hahtuvakassin pohja on neulottu ja nyt teen pyörönä sit sivuja. On syksyiset värit, mitä jääsköjä nyt otinkin tähän. Sellaset isommat ja iskemättömät kiekot säästän tumppuihin ja muuhun järkevään.

Sain keskiviikkona töppöstä neuloessa sen ohjeesta idean joka pitäs saada puikoille heti kokeiluun, että toimiiko se. Mutta tehdään nyt ainakin tämä laukku ensin ja kokeillaan tahdon lujuutta. You know what I mean :D

Olen syönyt niin paljon illan aikana suklaata että tahtosin silakkarullan tai pari. Avasin myös Truffes-laatikon, mutta niiden maistelua on hillinnyt niitä peittävä tumma kaakaopäällys. En tykkää sen mausta yhtään. Itse tryffeli on kyllä hyvää. Olenkin sitten uittanut niitä maitomukissa että se kaakao lähtee pois. Olen niin tuskastunut että voisin melkein valittaa asiasta. Mutta vain melkein :)

Huomiseen, voikaa hyvin !