Kirjoissa ja elokuvissa täytyy olla onnellinen loppu! Minen tykkää jos ei ole, mua masentaa sellaset.Esimerkiksi kirja Poikani Kevin pyörii mun päässä vieläkin *itkisi jos ei olisi yleisellä paikalla*

Ei tarvi mennä tänään töihin koska on huono ilma, sadettahan ne lupas koko viikoksi. Voi olla vapaata enemmänkin. Olis hyvä että olis, mulla alkaa seitsemän päivän putki pelkkää iltavuoroa perjantaina.Evvk.

Tapahtui eilen Halpahallissa. Jotain omituisia Pilvi, Julia (???tms.) lankoja ja alennuskoppa. Sorruin vain kahteen kerään Pilvi-lankaa joka oli syksyväristä. Teen siitä palahuivin, virkkasin eilen jo 9 palaa ja niitä tarvi muistaakseni 52 tai 53...Sorruin myös Pohjanmaan Pastilleihin, kun en ole niitä aikoihin nähny.

Tapahtui eilen Prismassa. Ruokaa ruokaa ruokaa ja alesta muovinen vaaleenpunanen kulho ja siihen kuusi pienempää kippoa, kerä Woolia Minjan takkiin ja napit (se on valmis), kerä vaaleenpunasta Seiska Veikkaa torkkupeiton reunaan ja kukiksi (se on myöskin valmis), 2.95 maksava dvd 35 Something jossa puhuttiin ihanasti ranskaa ja tästä elokuvasta löytyy taatusti tylyin vuoropuhelu asiakkaan ja myyjän välillä. Sai nauraa, mä tykkäsin. Tässä on onnellinen loppu :) Suosittelen. Ostin myös Talo ja Koti -lehden...enkä sitten muuta muistaakseni. Paitsi kalsareita ja sukkia.

Tapahtui eilen Prisman Mäkissä :

- Moi, ottaisin Kalahampurilaisen ja ison kokiksen.

- Moi, meillä ei valitettavasti enää myydä kalahampurilaisia.

- Jaa...???

- Niin meillä on ainoot lihattomat tuo kanahampurilainen ja salaatit.

- ???? No mä otan isot ranskalaiset.

- Ja sen ison kokiksen?

- Jep.

- Ranskalaisissa menee pari minuuttia niin tuon ne sitten pöytään.

- Kiitti.

* Asiakas poistuu kokiksen kanssa ikkunapöytään ja miettii kuumeisesti mistä lähtien kana on ollut vihannes*

Siis joo, kyllä tiiän et osa syö vaaleeta lihaa muttei punasta jne. mutta oli tuo minusta aika hilpeä. Ja palvelu oli ystävällistä ja mukavaa, en mie sitä valita, ja ranskalaiset rapeita ja kuumia, ketsuppiakin tuli hanasta ilman suurta riitelyä. Mutta voishan sen Filet-O-Fishin ottaa pois sieltä listalta jos sitä ei siellä myydä... Ja jos vielä marisen vähän Mäkistä ja Hesestä niin miksei kala- ja kasvishamppareita saa kerroksina yms. kun eihän se sitä tarkota vaikka ei lihaa syökään ettei olis iso nälkä joskus (aina :) )...Plääh.Ärsyttävää.

     1_filetofish.jpgk005_1_bigmac.jpg

Meen nyt Tullintorille hakeen kisunhiekkaa.Älkää kastuko :) Moi.