Ei ole norsunkorvat :)

Tänään olin sukkana ylhäällä jo kahdeksalta, ja vaikka sanoin etten koskaan tee ohkasilla langoilla tumppuja niin kyllä tää Maija ohkaselta tuntuu näpeissä

 2112539.jpg

Resori on tehty kahdella puikolla tasona syystä jonka näette sit kun saan valmiiksi nää...voi mennä pari viikkoa :D.

Täytin tuossa justiin liiton papruja. Omituinen vihreä aalto avitti hommaa silleen, et kaikki palkkakuitit löyty ihan helposti. Yleensä ei löydy. Sitten sairaalanmäeltä soitettiin et kevääksi olisi tämmösiä työpäiviä tarjolla, huolitko. Ja tietysti huolin. Sain kesäkuulle asti töitä, en kyllä kuin satunnaisesti, mutta kuitenkin. Muutamia päiviä viikossa. On siinä alkua, josko ne loputkin päivät täyttys. Sitten vihree aalto jatku silleen et mietin et pitäs ettiä ens vuodelle kalenteri et sais ne päivät kunnolla ylös niin posti tuli, ja sen mukana JHL:n kalenteri :)

Tahtosin alottaa neekerinukkea mutta kaikki sopivat puikot on kiinni jossain. Mun pitää neuloa ne kaikki irti ...yritän tänään ainakin pari saada loppuun, on ihan inansa vaille valmiina muutama asia.

Söin aamulla viiliä ja sitä mysliä. Nekku halus kanssa, niin laitoin sille lautaselle sitä viiliä. No, Rasmus tuli siihen pyöriin ja vähän niinku osingoille. Nekku ei halunnu ilmeisesti jakaa kun meni makaan siihen viililautaselle :D Sitten pestiin ja vähän itkettiin kun ei ollu yhtään kivaa... ja mentiin sängyn alle mököttään.

Siis Nekku, en minä :)

Lähden postiin, iloista päivänjatkoa!