Mitään en ole ehtinyt tänne laittamaan ennen kuin nyt. Ja kellokin on vasta 2.30 keskiviikkona :) Näin se unirytmi menee heti sekasin. Tosin mä meen huomenna ekstraan niin karvas herätys tulee oleen jos ikinä tästä nukkumaan pääsenkään.

Minnalta tuli paketti. Se oli erittäin sydämellinen <3

 1108809.jpg

Sä olet Minna kyllä tosi taitava ! Miten sulla on niin kiva tuo käsialakin ! Laitoin heti heijastimen takkiin kiinni ja pitsisydän pääsee sängynpäätyyn enkelinsiipien väliin. Uskokaa pois, niin suklaakin on vielä syömättä! Säästän sitä siihen kun meen petiin...menee sitten aamupalana :) Kiitos Minna, tosi ihana paketti ! Adjutanttikin kävi tutkimassa linssiluteena.

Tulitikkuaski on vihdoin mennyt perille. Sain sähköpostia että tässä on muutettu välillä niin meni tuo sitten vanhan osoitteen kautta. Eli ei se nyt ollukaan niin kauheesti postin vika. Mutta voisivat kääntää nopeemmin! :) Mun askissa oli rannekoru, jonka virkkasin metallilangasta

 1098923.jpg

Askin vaan päällystin ja törkkäsin eteen joulupukin ja takana on kimalleliimalla kakkonen. Ja sit tein kortin

 1098921.jpg

Tässä on näitä muita kortteja, osa ainakin

 1108813.jpg

On mulla sitten 3d-korttejakin, mutta ne ei ole ihan valmiit. Ne kaikista pienimmät osat kuvista on leikkaamatta ja liimaamatta. Ne on niin vaivalloisia.

Tässä pipo, helmineuletta ja ihan peruslätsä

 1108811.jpg

Lanka on messuilta kaapastua valkosta Las Vegasia kultalangalla, paksua, pehmosta, möykkystä. Se on oikeesti aika kiva, pimeessä vessassa on vaikee saada sopivaa kuvaa. Muutakin neulomusta on, mutta mun pitää toimittaa ne perille ennen kuin esittelen täällä.

Kävin tänään kaupungilla ostamassa tarpeellista lankaa, parit joululahjat ja sitten Seppälästä ostin itelle parin euron kaulakorun, hassun laukun (kuvaan kun on valoo), Europehousesta Hello Kitty -hiirimaton ja Etolasta harmaan pahvilaatikon missä on valkosia pilkkuja, langoille. Niin ja uudet Sievin työkengät Anttilasta. Edelliset on ihan hajalla, viisi vuotta näköjään kestivät. Nyt oon klompsutellut ne jalassa  kämpässä, et jalka tottuu ja ei ole heti kipiät kun niillä menee. Sorruin myös uuteen Simply Knittingiin kun siinä on Shaun -mobile. En kyllä tiedä osaanko neuloa sitä mutta onhan se hyvä olla olemassa jos joskus tulee sellanen fiilis.

 1108812.jpg

Tuppas melko pahasti ressi päälle tuossa jo niin hain Casino Royalen Makuunista ja kattelin sen neulomatta yhtään mitään. Jaa-a, ihan hyvä mutta ei kyllä mikään perus-Bondi. Äijällä on huikaisevan siniset silmät, ja jotain hyviä kohtia oli mutta noin ylipäätään aika keskinkertanen. Vähän disapointed here.

Nina täytti 4.12. taas 17 vuotta ! Grattis Nina ! Have another little piece of my cake now, baby.
You know you've got it if it makes you feel good
:)

Täällä juuri jaettiin Aamulehtiä, joten taitaa olla mun aika mennä nukkumaan, viisitoista vaille kaheksan on herätys.

Öitä.