Ihan ensin palaan vielä tuohon koira-asiaan.

Lankakomero ja Pau jätti kommenteissa linkit (nimestä linkkeihin, ei blogeihin) aiheeseen liittyen. Minä googlasin enkuksi ja en noihin törmännyt, kiitoksia vain...Ristiriitaista tietoa niissäkin, eikä vieläkään selviötä miten koiraparalle kävi. Sydämestäni toivon että sitä kohdeltiinkin hyvin, että se pääsi karkuun, ja löysi hyvän kodin. Vaikka koko juttu eläinrääkkäyksestä olisikin tuulesta temmattu, en siltikään kadu yhtään reaktiotani tai pillittämistä. Järkeni sanoo että eihän ihmiset ole voineet vain seurata vierestä koiran kärsimystä, joten ehkä se ei olekaan niin.Kaikki on kuitenkin mahdollista. Mutta samalla ihmettelen suuresti kuinka taiteilija voi antaa tuollaisen maineen eläinrääkkääjänä levitä jos se ei pidä paikkaansa. Voi käydä huonosti. Orivedellä sais halosta päähänsä. Kaiken kaikkiaan jo ajatuksen tasolla ihan sairasta. Ja kuinka vain mutta mä luotan siihen että minkä taakseen jättää sen edestään löytää...

Ja en voi näin jenkkien vaalien alla olla olla puuttumatta siihen kuinka väärin sielläkin monessa osavaltiossa eläinten oikeuksien laita on. Katselin tuossa jokunen viikko sitten BBC:tä ja Kaliforniassa (muistaakseni) joku oli käyttänyt kahta koiraansa seksihommiinsa ja eläinaktivistit oli takajaloillaan että ne koirat on saatava siltä pois. Mutta lain mukaan se on ihan jees. Sitten kun jotain silmäätekevää haastateltiin aiheesta niin se sano että on tehty lakialotteita mutta "heitä ei kiinnosta aihe niin paljon joten se on jäänyt taka-alalle".Voi jumalauta sanon minä.

Ja sitten muuta asiaa.Ensin vähän töistä.

Perjantaina oli viimeinen päivä omenakuorimolla. Syksyllä menen ehkä sinne takasin...ei varmaa vielä. Ihan ok paikka se oli, mutta hiukan puuduttava toisaalta. Puhelin piippas toimistolta viestin kun pääsin kotio että jos haluat niin olis perjantai-iltana vielä neljän tunnin keikka. Mietin eka että en jaksa. Mutta sitten mietin et hei, se on rahaa sekin ja soitin että joo voisin mennä...kun se oli ihan piece of cake ja uusi paikka. Samaan syssyyn sitten tarjottiin lauantaille yhdeksän tunnin keikkaa ravintolassa mikä oli melko ei-niin-kiva -maineessa kouluaikana ainakin harjottelupaikkana. Ja lupasin senkin. No, perjantai meni oikein nopsasti ja hyvin. Multa vaan katos ääni totaalisesti siinä illan aikana, allergian tuottosia. Ja kurkku ja nenä olikin jo tosi kipeet kun pääsin kotio. Lauantaina heräsin ihan tukossa ja makasin pedissä varmaan yhteen ja douppasin vähän joka purkista. Sitten istuin hetken netissä ja sehän kaatu sitten kanssa. Olin ihan hirveessä ketutuksessa kun lähdin käveleen töihin...mutta siellä olikin kanssa mukavaa ja aika meni nopeesti. Ja pomo pyysi mun numeron että soittelevat vastakin ja kun pääsin kotio niin netti pelas. Joskus näinkin.

Tänään ohjelmassa on siivousta, siivousta ja siivousta. Tukossa olen vieläkin mutta samapa tuo kun olen kotona. Huomenna teen vaan viisi tuntia töitä ja sitten leivon porkkanakakkua Sinille joka tulee tiistaina. Ja sitten on jotain muutakin säätöä.

Käsitöistä...ei voi näyttää mitään edelleenkään mutta seuraavia suunnitelmia ja himotuksia olis nää lehdistä löydetyt

 1605395.jpg

Jotenkin hauska ja retro, jostain loppuvuoden Simply Knittingistä. Vois tuhota langanjämiä.

 1605398.jpg
Ihana, missä tää oli...uudes IK :ssa vai? Tahtosin ehkä valkosen.

Luulen että sellanen käsityöinto alkaa taas löytyyn pikkuhiljaa, on ollukin hiljasta viime aikoina. Kiire, väsy, netinperkele vie aikaa kaikkee järkevältä. Mun pitää alkaa rajottaan tätä koneella istumista.Oikeesti. Mutta lupaavaa on että ehdin jo tänään levittää lankojani ja ettiin puikkoja ja koukkuja joten niiden valmistuneiden mutta lahjaksi tarkoitettujen askartelujen lisäksi loppuviikosta tänne pamahtaa muutakin valmista. Ja tahtosin ommella Minjalle mekon, joten sekin tässä varmaan tulee surautettua. Millä mitalla me Minja nykyään mennään, 90 senttisiä?

 1605484.jpg

Ja koska on kesäkuu niin hyvää lomaa niille jotka paraikaa lomailevat! Mähän pidin tuota pääsiäis-kesälomaa tuossa jo ja seuraavan päivän loman pidän nyt kun Sini tulee, sitten heinäkuussa Nina tulee Tammerfestien aikaan ja viimestään syksymmällä nähdään Englantilaisen Potilaan kanssa jossain ja joulukuussa meen Ninan kanssa pitkäksi viikonlopuksia Lontooseen. Jos siis Hanna suostuu ruokkiin killejä Tampereella...:) Muita kesävieraita on Iida tyttökavereineen jonain viikonloppuna ja tosiaan Siivikkalasta vois tulla niitä karvaisia ja vähemmän karvaisia vieraita joku päivä :) Ja mitä sitten muuta niin katotaan päivä kerrallaan. Mutta odottavalla kannalla, paljon kaikkea mukavaa tiedossa, rippijuhlia ja sen sellasta myös.

Nyt siivoan apinan raivolla Strömsön alkuun asti ja kuuntelen Summer hits -cd:tä vuodelta 1997. Tää Bailando on kyllä Top Summer Hit kautta aikojen. Ei muuta kuin Bailando, kuullaan!