Mun takkiprojektin valmistuminen ennen keskiviikkoa tuottaa ongelmaa nyt ihan oikeesti. Mä en eilen saanut neulottua yhtään. Perjantain juhliminen vähän lipsahti pitkäksi ja lauantai meni sängynpohjalla videoita katellen. Colin Farrell on tietysti ihan funkkia kankkusseuraa mutta ... Tänään pitää neuloa ihan hirveesti.

Kiitos paljon kommenteista !!! En saanut eilen konettakaan auki, joten mulla oli hirveä kasa päivitettyjä blogeja luettavana. Luen ne vielä uudestaan kohta, ja kirjottelen kommentteja mihin en äskön ehtinyt.

Betty Boop ja Minna haastoi kertomaan kuusi omituisuutta itsestäni. Jaa minäkö omituinen ??? :D Ei mulla taida olla mitään hirveen omituisia juttuja...yritetään

1. Omituista tai ei, mutta en tykkää yhtään viineistä, en valkoisista, en punaisista , en rose-viineistä. Pahaa pahaa pahaa !!!

2. Aina ennen kuin maksan laskuja tai teen muita paperitöitä, pitää siivota ja järjestellä kämppä. Muuten ei pysty keskittyyn.

3. Muutama vuosi sitten joulun välipäivinä katselin kaikki Taru Sormusten Herrasta -elokuvat putkeen ja nousin sohvalta vain vaihtaakseni kasetin koneeseen. Vaatihan se muutaman litran kokista, mutta muuten tuollainen määrä ruudun tuijottelua ei tuottanut tuskaa. Samoissa fääreissä liikuttiin Lost-paketin kanssa syksyllä :)

4. Täytän postimyyntikuvastojen tilauslappuihin kaikkea kivaa kuvastoista, vaikka en mitään tilaisikaan, ja jos tilaankin, tilaan netin kautta.

5. En voi vastustaa kaupoissa pieniä ja söpöjä juttuja, joilla en kuitenkaan tee mitään. Laatikot on väärällään söpöjä avaimenperiä ja posliinijutskia. Prinsessajuttujen ohitse en pääse millään. Jos en osta, en saa tavaraa mielestäni millään ja mun on ostettava se kuitenkin. Onneksi kyse on kuitenkin tosi halvoista jutuista. Kyseisen tavan takia Tampereella en voinut mennä Pentikille kovin usein :D

6. Voin olla kuuntelematta musiikkia pitkiä aikoja, mutta sitten saatan kuunnella yhtä ja samaa kappaletta 30 kertaa peräkkäin.

Olipas se vaikeeta, jonkun toisen pitäs sanoo nää omituisuudet, kun heillehän ne silmään pistää.

EDIT : Unohin äskön että tähän piti haastaa kuusi blogia, ja kun kävin kattomassa ketä haastaisin niin kaikki oli jo haastettu. Joten haastan tähän kaikki jotka eivät ole tätä vielä saaneet ja omistaa vähintään yhden kissan :) Löytyykö ketään, jätä kommenttilooraan viesti, jos otat haasteen vastaan :D

No niin, laitan pesukoneen pyöriin, petaan sängyn ja alan neuloon takkia. Voin tunnelmoida vielä illemmalla uudestaan takin vaiheesta, laitankin kameran patterit lataan tässä samalla kun muistan. Mukavaa sunnuntaita !