Tampere tuli käytyä. Ihan tyhmää, oli niin hiljasta et ei ollu oikein mitään tekemistä. Olin sit vaan yheksään asti, kun bussi tuli sillon kotio. Seuraava olis lähteny vasta 01.30, eli olisin joutunu odotteleen sitä kauan. Hyvä näin, baarissa tai Mäkkäris ei jaksa olla odottelemassa. Mutta joo, töissä oli kuitenkin ihan kivaa, tein kahta jälkkäriä valmiiksi kaappiin ensi viikoksi ja söin  tattipastaa ja höpöttelin kokin kanssa. Ens viikolla oon Tampereella ma-pe, seuraavalla viikolla ma-to. Laskin kyllä et kun palkkalaput lähettää liittoon ja vähentää linkkalippujen hinnat niin ei jää paljon lihaa luun ympärille. Mutta olkoon, tuli luvattua niin pakkohan ne on käydä tekemässä. Mutta tän session jälkeen pitää sit kunnolla miettiä et onko järkee. Jos olis vakityö niin toki tollasia heittäs siinä sivussa, aamuvuoron lisäksi illan tai viikonlopun sillon tällön, mutta ei näin. Mutta katsellaan.

Kävin ihan nopeesti Koskarissa. Hain tilattuun valkoseen Kettupuuhkaan langat ja ostin sellasta oikeeta helmienpujotuslankaa, pitäs kestää. Mulla on taas yks visio,mikä pitäs toteuttaa ennen joulua. Eli pujotella helmiä sellaseksi koruksi. Katellaan joulun jälkeen tuliko mitään, en voi nyt vinkata sen paremmin.

Kävelin sit kaupoissa muutenkin, ihmettelemässä ja keksimässä joululahjoja, muutama ihan kiva juttu löytykin, mut ostan vasta ensi viikolla sit paremmin.

Mutta sitten Lindexissä näin tangossa jotain ihanan kamalan ihanaa, leoparditurkin !!! ( Kuulenko pientä kakomista...? :D ) Siis munhan sieluun ei turkikset sovi ollenkaan, mutta tekoturkikset kyllä. Henkan ja Maukan kuvastossa oli aika kiva, tää oli vähän vastaava mutta rutosti paljon halvempi. Kustansin tästä alessa 24.95 ja lähtöhinta oli 89.95 . Otin eka L-koon kokeiltavaksi, oli aivan liian iso.Sitten kokeilin M, se oli vähän iso kans. S-koko oli muuten sopiva, mutta hihat oli lyhyet. Otin siis M-koon. Oli aika reilu mitotus siis, en todellakaan ole kokoa S tuosta hartiaseudulta :) Mutta ihana se on, just sellanen hölmön hauska tyyliin ihanan-kallista-elämä-on. Ei tarvi olla aina niin vakavaa kaikki. Mulla on kaikki vaatteet ihan tavallisia ja ei oikeestaan yhtään erityisen naisellisia, ja tää nyt on sellanen just päinvastanen. Nuorempana kun lähdin kotipuolesta baariin niin iskä sano et Kanadalaiset metsurit käyttää tollasia takkeja, kun mä menin sellanen puna-musta ruudullinen topattu pusero päällä :) Niettä on tässä vähän siirrytty naisellisempaan suuntaan...

Takista kuvaa huomenna, nyt on ihan liian pimee kuvata mitään.

Huomenna siivoon ja katon nauhalta Kalenteritytöt, ja alotan sen valkosen Kettupuuhkan. Sopivan rentoa neulottavaa, mitään kamalan vaikeeta ei tee mieli neuloa.

Ai niin, jos tekee kolmiohuivin Salomonin solmuilla, niin onko se aloitettava sieltä kolmion kärjestä, vai voiko sen alottaa pitkältä sivulta? Ajattelin kokeilla, ja noin päin ois kivempi tehdä, kun kerrokset lyhenis koko ajan . Pitää kysästä neulontalistalla ens viikol jos ei kukaan pongaa kysymystä tästä.

Ja nyt meen meseen Ninan kans jutskaan, öitä!