Muisti pelaa aika hyvin. Muistan kun Dirty Dancing  tuli elokuviin, ja siitä tulee syksyllä 20 vuotta. Suosikin välissä taisi olla julistekin... Katsoin sen tänään ilman muuta, ja oli varmaan viides kerta. Silloin kun näin ensimmäisen kerran en tajunnut puoliakaan siitä mistä elokuvassa oli kyse. Joten ehkä onkin hyvä katsoa sama elokuva useammin. Sama pätee kirjoihin. Mutta hyvä oli, lisää telkkariin kasarielokuvia, heti !

      440714.jpg

Neuloin huppariin taskun. No eihän siitä tullut ollenkaan hyvä, liikaa tapahtumaa yhteen huppariin. Korvat saa luvan riittää

 440694.jpg

Ja nekin saan sitten pois jos kyllästyn. Ihan hauska siitä tuli. Lankana siis purkupaidan Kitten Mohair kaksinkertasena.

Purkasin siis taskun ja etin Kitten Mohair-jääsköni. Telkkaa katellessa tikuttelin huivin

 440693.jpg

ja sitten vielä virkkailin kukkia. Lankaa jäi vielä, joten  kukkasavotta jatkuu. Laitan varmaan vaaleanpunaiset ja vihreät siihen kesken olevaan keeppiin ( liilaan ) koristukseksi. Oranssit ja valkoiset varmaan löytää paikkansa jostain.

 440696.jpg

Pää on ollut aika kipee koko päivän. Ja nenänvarsi. Ettei vaan olis jotain ylimäärästä poskionteloissa. Välillä kuuma, välillä kylmä. Pitää napsia valkosipulia ja ottaa muutenkin droppia. Ilkeetä.

Juuh, se Tomppi-vinoilija oli veljeni leijonamieli. Soitti tuossa juuri ja olivat hauskanpitoon menossa. Sen nyt arvaskin.

Kirjakahvilassa vinkattiin   Kieslowskin  Kolme väriä : Sininen -elokuvasta, joka tulee Yle Teemalta. En olisi kyllä muuten huomannutkaan, tosi harvoin surffaan Teeman puolella. Pitääpä katsoa. Lukioikäisenä katsoin kaikki kolme. Aukee varmaan ihan erilailla nyt, en ole niitä sen jälkeen katsonut. Ihanainen Juliette Binoche valtaa siis olkkarin tänään.

Tekisi mieli Napoleonin leivosta ( pikkukuva, ei löytynyt parempaa :( ), nam. En ole maistellut ( no eipäs sievistellä, ahminut :) ) yli vuoteen. Aleksanterinleivoksiin löytyy resepti, löytyskö Napoleoniinkin (miten se sana oikein taipuu...) Napoleonin leivokseenkin :D...käyn vilkasemas....

hetki,

 ja hetki vielä...

 Kyllä löytyy ! Ja löytyi tämmösiä ihania mansikkaisia bebejäkin. Maku-saitilta löytyy tosi ihania reseptejä muutenkin, nam nam. Ei puhuta mitään dieetistä, ettei tule paha mieli, eihän? :)

Televisio kutsuu, moi.

  440927.jpg 440925.jpg 440924.jpg