Olen yökukkuja edelleen. Huomenna kyllä alkaa Keittiö kuntoon -sulkeiset viimestään yhdeksältä, joten kohta pitää ihan oikeesti mennä nukkuun.

Aloin bloggaan ihan vähän kun huomasin uuden Pöllön olevan tyrkyllä ja tuonne Pöllölaaksoon sen juuri lennätin :) Niin naputellaan vähän samassa.

Kiitos jälleen onnitteluista. On kai ihan jees olla 33, kokemusta on vielä niin vähän etten osaa sanoa :)

Surffasin nettikaupoissa ihan vaan katselemassa ja klikkasin mukavia ideoita talteen, siis kuvia. En tilannut mistään mitään. Löysin yhden hauskan hiiri -jutun ja nätin kietasupaidan. Kumpaankaan ei ole lankaa, arvatenkin...Aloin neuloa Brucea katellessa jotain palmikkosliparia vai tulisko pienet hihat, en tiiä, ihan vain 10 senttiä olen neulonut vasta. Lanka on Suvia (?) muistaakseni, vaaleensinistä. Virkkasin siitä kesällä hameenpuolikkaan mutta en tykänny niin purkasin sen. Ratsasin myös vaatekaapin ja heitin purkuun neuleet mitä ei ole tullu pidetyksi. Niistä myöhemmin syy ja seuraus.

Sain niinku moni muukin sen sukkahommelin sähköpostiini ja mietin keksisinkö jotkut kivat sukat ja ennenkaikkea osaisinko neuloa niin nätit et kehtaisin lähettää...Kun ei aikaa ole niin hirveesti.

Ja mulla on täällä sukkapulma kanssa ratkastavana. Neuloin alhaalta ylöspäin järkyttävän pitkät sukat, yhteen sukkaan meni kerä 7 Veljestä Raitaa eli puoleen reiteen. Olen nyt päätellyt sen noin 5 kertaa eri metodeita käyttäen mutta aina on joko liian kiree tai löysä. Mietin uskallanko jättää päättelemättä ja vaan pujottaa kuminauhan silmukoihin mutta sitten mietin jos kuminauha syö langan poikki? Oon kokeillut joustavaa päättelyä, päättelyä numeroa isommilla puikoilla, sitä et silmukoiden väliin tulee ketjusilmukka ja pariin kertaan ihan tavallisesti mutta löysästi. Liian löysäkin näytti rumalta. Toisaalta, mun hameenhelma on aina yli puolen reiden reippaasti joten eipä se sieltä näkys. Mitä suosittelette? Sukka on muuten sileetä mutta ylhäällä joustinta 3 oikein, 1 nurin. Kokeilin 1 oikein 1 nurin ja 2 oikein 2 nurin mutta tää näyttää parhaalta. Resorin voi vielä hyvin purkaa jos on tarvis. Oisko esimerkiksi tää italialainen neulapäättely sopiva?
( Olisi tietysti parasta kaventaa reisiään :D )

Mutta neulerintamalta sentään kivojakin uutisia, virkkasin aakkospeittoon pylväsreunuksen joten se on laskeutunut ufo nyt, hurraa !

Hyvää alkanutta viikkoa, pysykää lämpimänä !