Blogeissa tuoksuu niin pulla että taitaa olla. Täällä ei tuoksu. Ja jos jokin tuoksuukin niin ei pulla vaan kissan piip.... :D Nehän syötiin meillä jo aikaa sitten. Siis pullat, ei kissat. En laskenut mäkeäkään, meni siis tämä Laskiainen vähän sivusuun :)

Juhlistin Laskiaista tilaamalla Henkalta ja Maukalta syrralle nimpparilahjaksi vaatteita. Ja sitten oisin tilannu itelle sen pallomekon, mutta ei ollu enää...joten pitää keksiä jotain muuta Vapuksi. Tilasin kuitenkin itelle valkosen paitapuseron ja hameen. Luulin eka et hame on musta-valkonen mut kuviot onkin ruskeella. No katon mikä se on sit kun tulee ja palautan jos en tykkää. Ihan kivalta se ainakin vielä näyttää. Tilasin sitten yhden kaulakorunkin, kun oli aika kiva. Alusvaatteita tilasin kanssa. Sisko sai housut ja pari paitaa, itse valitsi.

Neulomiset ei oikein etene toivotulla tavalla. Mitään ei ole saatu valmiiksi asti ja aloin tuhoamaan kissankoppapeitoksi Seiska Veikan jäämistöjen jäämistöjä. Teen tosi isoa Vaakatilkkua siis. No, ensiviikolla sitten pitäis valmistua useampi tuotos. Saa nähdä kuinka lirissä vielä olen näiden kanssa :D

 402047.jpg 402046.jpg 402077.jpg

Jeps, jatkamme harjoituksia, moi moi !!!