KIITOS onnitteluista niin täällä, Nasukirjassa tai tekstiviestinä. Päivä meni mukavasti suuremmitta juhlitta.

Kukaan ei toivonut oikein mitään mutta Niina ehdotti itseni esittelyä pähkinänkuoressa.  Niin naputtelin sellasen tuonne sivupalkkiin Teija Wikipedia -nimellä :D Googlasin ystäväkirjakysymyksiä ja sitten vastasin niihin. Ehkä siitä on apua sitten vaikka Snyylleni *vilkuttaa* jos jotain tahtoo minusta tietää :)

Helmis
  jo alko varustautuun ensi jouluun ja minä perässä. Tyhjäsin pienen pahvilootan varta vasten ja nyt siellä on jo yhdet tumput, raidalliset. Yritän täytellä sitä pikkuhiljaa.

Projekti sitten, Isoveljestä.

    2200884.jpg

Pala painaa 17 grammaa. Laskin että 56 palaa tekis sellasen noin 120 * 140 cm peiton. Ja se painais noin kilon. Se on ensimmäinen tavoite. Jos vuotta on vielä siinä vaiheessa jäljellä niin peitto kasvaa. Virkkailen niitä tässä sivussa samalla ja katon vaikka kerran kuussa tilanteen. En tiedä mitä värejä tulee, taidan tehdä sellasen värikkään...

Mulla on kesken aakkospeitto. Tai siis etukappale on valmis. Takakappale on 75 % valmis. Mutta nyt oon miettinyt että koska se on 7 Veikasta niin se taitaa olla tarpeeksi paksu ihan sellasenaan. Jos vaan neulon tai virkkaan siihen reunat.  Jos puran sen takaosan niin saan siitä tumppu- ja sukkalankaa sopivasti. Etuosa on aakkosneliöistä koottu ja takakappale on sileetä neuletta vain, ei sen purkaminen paljon harmita.

Sitten mulla on puuvillasekotteesta Kaaospeitto kesken. Ja Minjan leppispeitto. Mutta ei yhtään virkattua peittoa :)

Taidan haeskella sen aakkospeiton heti, moi.