Eilinen päivä meni sitten aakkoslappujen ja leppiksen merkeissä, kuten pitikin. E ja F on valmiit ja leppiksen kuviot on valmiit (paitsi puoli naamaa ja kaksi kättä, vai mitä leppiksellä on, raajojako vaan...? ) ja myös tausta on tekeillä eli se valmistuu varmaan nyt viikonlopun aikana. Jos lanka riittää siis.Mulla on arviointiongelma sen suhteen.

Etin aamulla yhtä toppia Modasta/Novitasta ja en löytänyt, pitää jatkaa illalla uudestaan.Aattelin neuloo sen ylhäältä alaspäin, eka etu - ja takakappaleet tasona ja sitten kaikki pyörölle ja helmaa kohti...Avanti cottonista varmaan ja varmaan jotain muuta raidoiksi sinne sekaan, sitä Brillaa tai jotain, pitää tutkia varastoja. Siis mulla ei ole ohjetta tuohon vaan aattelin tehdä normaalin ohjeen mukaan mut nurinpäin...Yläosa sileetä ja alaosa sit pitsiä...ehkä sitä samaa kuin harmaassa huivissa, se on helppo ja ihan nätti malli. Pitää kattoo vähän silmukkamääriä ja sen mukaan sit sorvailla.Ajattelin et sen tekee kolmessa illassa jos ei ala muuta söhlään, eli se mahtuu mun marginaaliin just ja just. Mulla ei ole kuin yksi neulottu/virkattu toppi, niin eikö tämä ole ihan oikeutettua, on on... :)

Piirsin eilen sitä pääkallohommaa. Tosi vaikeeta piirtää lankakerä, ei oikein onnaa. Pitäis ettiä netistä joku hyvä piirretty sellainen ja muokata siitä. Ei ole tullut vielä vastaan, jos tiiät missä on niin vinkkaa...

                                                     yarn01.jpg

Täällä näytetään myyvän kaikkee ihanaa ! Pöllitään kuva maistiaisiksi.

Lähden töihin, sinänsä ihan jees mennä iltavuoroon, koska jo tunnin raatamisen jälkeen saa ruokaa :)

Huomiseen, moi moi....