Ruonansuuta edelleen, ja nyt osaan jo ihan ulkoa. Mycke hyvä.

Aah, töihin seuraavan kerran kello 16.00 sunnuntaina. Piti hakea itselle vähän projektia että viihtyy, lankaa ja sen sellasta.

 731269.jpg

Lähtien vasemmalta, eli Tiimarista askarteluvärkkiä Marie Claire Ideesin systeemiin, teen sellasen taulun. Kolme kynää edessä oli 70 % alennuksella ja voin ehkä luopua muista paitsi hiirestä :) Annille siis menevät nuo. Ostin jonkin ruman taulun alesta ja otan siitä sen kuvan pois, jokin ketsuppipullo siinä oli. Raamit oli ihan jees. Oikealla Eurokankaasta pätkä mustaa kangasta ja helmet ja paljetit kirjon siihen kiinni, samoin vaaleenpunanen lanka menee kirjontaan, pitäs tulla jonkinlainen kassi. Langat oli sitten keskeneräsiin.

Muuta hupia tarjoilee N.C.

 731270.jpg

Eli siis Makuunin vuokravideo.

En huomannu näitä kivoja juttuja Novitasta kuvata, nyt laitan nekin :

 731271.jpg

 731272.jpg

Ihania ja ei vaikuta kauheen ylivoimasilta tehdä.

Katoin verhokankaita, keittiöön ei löytyny vieläkään. Muistin myös et mun piti tehdä ne verhot niistä pitsilakanoista tänne huoneeseen, ja en tiedä missä ne nyt on. Ne oli mulla Orivedellä mutta en ole varma pakkasinko ne vinttikomeroon vai kotipuoleen. Pitää vähän tutkiskella. Joten ei mitään kämppäkuvia, koska keskeneräistä työtä ei arvostella :)

Ettin myös jotain kivoja ruukunsuojia, valkosia. No ei sellasia mun budjettiin sopivia löytyny. Tarttisin niitä neljä, kun mulla on ikkunalaudalla neljä kukanalkua. Tai siis nyt enää kaksi

 731268.jpg

Hienohelmasta on tehty selvää ja syöty pois, toivottavasti ne ei ole kauheen myrkyllisiä. Rasmus ilmeisesti ohjeistanu Nekkua puutarhuroimaan. Eli kaksi ruukunsuojusta. Kaksi juorua roikkuu sinkkiämpäreissä, joten toisaalta sinkkisetkin...no, pitää katsoa.

Jeps, nyt siivousta ja pyykkäystä ja askartelua, loppuillasta elokuvia ja sarjoja ja virkkausta. Bloggaan kun saan jotain valmista.

Siihen asti moikat.