...mutta come on, sehän on vaan PAITA :) Ja se on vähän leveä, oisin voinu tehdä pikkasen kapeamman vartalo-osista ja hihoista. Tunnun unohtavan että neuleet tapaa venyä... Mutta toki kommentit lämmitti mieltä. Mannekiini :D Sweet!

Muutoksen tuulet puhaltaa kastemekon suhteen. Kotiväestä pitsiä kolmosen puikoilla...mun käsis on niin löysä että pitäs olla kakkoset tai kakspuolikkaat. En kestä sellasia hammastikkuja neuloessa :( Siis aivan harvaa tuli ja neuloin 10 senttiä ja purkuun koko systeemi. Sitten muistin tämän

 590238.jpg

Ja jotain sellaista on nyt tekeillä.Se virkataan vyötäröltä alaspäin ja sit yläosa...Mä teen pitkähihasena. Otan huomenna kuvia kun homma edistyy, nyt on vasta 7 kerrosta.Hidasta kun pitää kattoo kaavioo jatkuvasti. So, 24 katellessa piti tehdä jotain muuta, eli aloitin Annin paidan. Uusimmassa Suuri Käsityölehdessä oli ruutuvirkattu paita tytölle, mulla on ihan väärää lankaa mut kaippa siitä jotain kehittyy.

 590239.jpg

Paidantekeleen alla tänään putkahtanut uusi lehti, jonka ehdin vain nopeesti selaan. Pitää nyt illalla selailla vielä uudestaan. Tai siis yöllä, kello on nyt 00.18., pitäs mennä kohta nukkuunkin... Huomenna mun pitää mennä jo ysiltä baariin moikkaa Miraa, koska muulloin en ehdi. Pitäähän sitä juoruta :)

Meen torstaina kattoon yhtä kämppää. On hyvällä paikalla ja sopivan kokonen. Vuokra on melkonen mut laskin et jos asuisin tässä missä nyt ja kulkisin bussilla töihin Tampereelle niin melko samaan menee, ehkä pari kymppiä säästäsin. Eli kannattaa ottaa se.Mulle siis tarjottiin sitä eli käsittääkseni saan sen jos haluan. Mutta ei nuolasta vielä. Sijainnista vielä että kävelisin siitä kahdessa minuutissa Jokiselle ja minuutissa Koskariin, Laukontori ihan vieres, joten ei tule sijoitusongelmia :) Mutta kuten sanoin, ei nuolasta.

Tätä kämppää kävi kattomas parit donnat tänään ja täällä kirjotettiin jo uusi vuokrasopimuskin. Vähän oli keskustelua muuttopäivistä, ja se onkin kinkkistä koska siellä minne mä muutan asuu joku kuun loppuun ja minä tässä kuun loppuun ja tähän muuttava tyttö kuun loppuun...eli joustoa suuntaan jos toiseen. Jos olis tyhjä kämppä vois muuttaa vaikka päivää ennen. No, tämmöstä se on, kyllä se siitä. Tulis nyt vaan torstai pian.

Kisuja ei kiinnostanut tänään mikään. Donnista johtuen Rasmus makas sängynalla piilossa melkeen koko päivän.Roope maata retkotti sängyllä ja heräs vaan mariseen ruokaa parin tunnin välein. Perkules tiesi että kaapissa on seitiä ja ei syöny pussiruokaa

 590241.jpg 

Reetta kokeili pupuhuppari-nojatuoli -yhdistelmää päikkialustana ja toimii !

 590240.jpg

Meidän lapset ja naapurin kakarat. Öitä!