Neuloin tilkkupeittoa tasan neljä kerrosta. Ei ehtinyt... Mutta neuloin viininpuna-valkosen iglulaukun, se saa rottinkiset kahvat joskus lähitulevaisuudessa. Ja samoilla väreillä S.n' B. :n Tulisen tukanlämmittimen ja siihen sopivan kaulaliinan. Really needed :) Tumput vielä uupuu....

Luin pari kirjaa, Marc Levyn Tapahtui kerran San Franciscossa ( no ei kaksinen ) ja Niccolo Ammanitin Minä en pelkää. Se oli melko hyvä, siitä on elokuvakin mutta eipä ole tullut vielä vastaan. Sitten luin Sinkkuelämää yli puolenvälin.Luetutti siis kunnolla.Sit kahlasin eilen kymmenisen Kodin Kuvalehtee 2002-2003 vuosilta, kun etin lohitartarin ohjetta, löysin sen. Hyvää oli ruisleivän kanssa, nam. Samalla löysin aivan ihania linnunpönttöjä, joku vois nikkaroida mulle sellasia :)

Tein juuri Margariiniin tilauksen, tilasin sen kukkapaidan ohjeen ja lasten ponchopaidan ohjeen. Ja edullista punasta lankaa huiviin. Haluan punasen Fifi 3:n ja meinaan Talvihuivin vääntää vaaleesta ( väriä en vielä tiedä...) Kitten Mohairista.Ei muita huivisuunnitelmia muuten.

Nyt siirryn pikakoneelle....heips hetkeksi :)

No niin, tässä ollaan taas....

Heittelin noi linkit tuonne reunaan ja poistin sen linkkisivun. En saanu vaihdettua linkkien väriä, mutta kyllä ne tuosta nyt erottuu...jaa,no taitaa ne sittenkin näkyä ihan jees kun päivitin. Mun pitäis heitellä noita käsitöitä myös tuonne 2006 Galleriaan...plääh, pitäis ettiä ohjeet yms. kun niitä sinne laittelee, laiskottaa laiskottaa...Jää huomiselle.

Joulua silmällä pitäen, oisko täällä mitään...?

Nyt painun kotia neuloon sitä peittoa, että se joskus valmistuskin. Vähän oli ankee esitys näin maanantaina, mutta kaippa tämä tästä reipastuu loppuviikkoa kohti, moi moi!

                                           89116.jpg