Puseron takakappale on valmis. Sain sen eilen neulottua, mutta en enää jaksanut alkaa blogittaan sen kanssa.Ja nyt kamera on latauksessa, niin jää huomiselle.

Tänään en ole ehtinyt yhtään neuloon. Siivosin ja roikuin Miraakkelin seurassa. Ihan hyvä tuulettaa itseään tästä koneen äärestä. Lähen kohta viel iltaa viettään, joten tulee seurusteltua oikein kunnolla.

Simply Knitting tuli tänään, ja sen mukana seinäkalenteri ens vuodelle. Rowanin lehdykkä piti olla kans. No ei mulle tullu ainakaan. Pitää pikkusen rähjätä sähköpostilla. Ihan mukavia juttuja oli muutama, kuvaan niitäkin huomenna.

Katoin aamulla Matti- elokuvan. Oli ihan hyvä. Pääkkönen sopi hyvin Matiksi. On se rankkaa olla stara, kun kaikki haluaa oman osuutensa.

Katon tässä samalla Voicea, en ole hetkeen kattonutkaan. Olen ihan pudonnut näiden viimeisimpien hittien kelkasta, pitää nyt sivistää itseään :)

Olen roikkunut tuolla www.youtube.com  :ssa, siellä saa monet naurut. Porukka tekee hassuja videoita itestään imitoimassa musiikkikappaleita ja lemmikeistä on aivan ihania videonpätkiä, varsinkin Dizzy-niminen kissanpentu ( kuinka ollakaan :) ) on aivan vastustamaton. Lisää Dizzyä täältä .  Ja voihan siellä urkkia tulevien elokuvien trailereita ja muita pätkiä , Saw kolmonenkin näytti olevan siellä jo.

Jeps, kello menee. Laitan Lostin menee nauhalle, pyykit narulle ja lähden sitten ulos.

Hyvää iltaa teille, ja mulle kans :)

 linus_great_pumpkin_letter.jpg