Jep, kannattaa juhlistaa tätä päivää nachoksilla ja tulisella salsadipillä...auts. Mutta nam kuitenkin.

Tuntuu hassulta kirjottaa kotona, omituista. Mutta ihanaa et nyt voi kirjottaa koska vaan, eikä silloin kun jaksaa juosta kirjastoon. Mutta aika kiitettävästi olen siellä ravannu kuiteski.

Taidan rääpästä edes jotain kuvia näytille, en jaksa kaivaa ihan kaikkia juttuja esiin kaappien kätköistä, mutta jotain edes.

Katotaas...

Tästä Tullintorilta ostetusta hahtuvalangasta tuli

 215446.jpg

laukku, jossa oli ruma läppä (kuvassa ennen huovutusta)

 215447.jpg

joten pitihän sitä leikkoa, tällä kertaa lehden muotoon.

 215481.jpg

Voila, omenakassi.

Joonakselle mennyt pääkallopipo seuraavaksi, lanka Nallea, ohje omasta nupista, paitti kuviot uudesta Modasta (tai toiseksi uusimmasta).

 215449.jpg

Ketut, toisella isompi nenä kuin toisella, ei aivan identtiset muutenkaan, kun en jaksanut ohjetta funtsia sen tarkemmin :) Lanka Novitan pörröä ja jotain Brazilia Koskarista...

 215450.jpg

 215451.jpg

Susi Hukka, siitä tuli jotenkin ihana. Taidan tehä itellekin jonkinlaisen reuhkan...

 215452.jpg

Pikkusiskon sukkahousuhevipääkallopipo :) Nallea.Ja sitä Valo-jutskaa...

 215458.jpg

Mun pipo Pirtalangasta. Omat silmukat mut pitsineule Modasta.

 215460.jpg

Idea Marie Claire Ideesin mainoksesta. Lanka seiskaveikkulia, raitasta. Tälle tein  aikaa sit sen vinon kaulaliinan pariksi.

 215461.jpg

Kolme oikein, kolme nurin kaulaliina. Margariinistä tilatusta Jubileum-langasta. Ihana punanen.

 215464.jpg

Mustana hevosena Clapotis, valkonen. Sain tehtyä eilen, alotin lauantaina. En raaskikkaan antaa pois, kun tykkään :) Piti mennä joululahjaksi.... Kuvassa päättelemättä ja pingottamatta.Pirtaa.

 215465.jpg

Ja tässä se kirppislöytö, mikähän tän mallin nimi on? Hieno jotenkin.Pääsee yläkaappiin rullalle odotteleen isompaa ja petroolimpaa kämppää... :D

 215466.jpg

Laitan vielä kuvan Miraakkelin synttärilahjasta, jonka piti olla rock.

 215453.jpg

 Myrkkysieni ( ei mitään lapsellista kärpässienijutskailua tähän väliin koska tää paketti on rock :) ) -kalsarit, pääkalloheijastin ja - kengännauhat. Ja meikkipussi. Pöksyt nauratti kovasti, ne on aika vekkulit.

 215454.jpg

Sellasta.

No tänään en ole vielä ehtinyt neulomaan,mutta koska on ihana telkkaripäivä niin kyllä sitä jotain varmasti tulee kurtuttua.

Kattelen täs samalla Unisexiä ja esittelyssä olevan Emelie Björnbergin vaatteet on aika jees, romanttisia ja hauskoja. Olis hienoa jos osais ommella noin.

Jeps, nyt meen lukeen blogeja, bye!