No nyt se eka poncho on valmis, paitsi hapsut puuttuu. Laitan ne vasta viimeksi, sitten kun toinenkin poncho on virkattu. Näkee sit mitä lankaa jää ja kuinka paljon.Lammaslaukussa on vuori. Mycke bra !

Olen raahannut varastosta tapetit, lehtikotelot ja etsinyt liisterin. Inspiraatio on hieman kadonnut, ehkä se palaa vielä tänään, tai tämän viikon aikana.

Niin, se kirppis! Täytyy tunnustaa että olen tosi huono käymään kirppiksillä ja ostaan ylipäätään mitään toisen vanhaa. En tiedä miksi tätä neuroosia kutsutaan, mutta niin se vaan on :) Eilenkin menin vaan katteleen, mutta sitten jossain pöydässä myytiin askartelupakkauksia yms. uutta tavaraa. Sorruin kymmeneen valkoiseen nappiin, jossa on kissojen kuvia ( 2 ekee se pussi ), ja askartelupakkaukseen, jossa oli 10 askarteluhuopalevyä, ja ohjeet kuinka tehdään sellasia eläinmaskotteja.En tee maskotteja, ajattelin kokeilla tehdä pienen tälläisen (seinävaate kuvassa) , siis tosi pienen, kansion kanteen tai johonkin. Pitäähän sitä kokeilla ennen suurempaa projektia. Se pakkaus makso kans 2 ekee, eli 20 senttiä per huopapala, halvempaa kuin Tiimarissa. Sitten kaksi pakettia jotain "tapettikuvia". Ne oli ihan niinku tapetista leikattuja kuvia, ja kun sen taustan kastelee, sen saa kiinni seinään tai mihkä haluaakin.Toinen sarja oli Beatrix Potterin Petteri Kaniini -kuvia ja toinen country style kastelukannuja.En meinaa laittaa niitä seinään, vaan ehkä käyttää kortteihin tai liimailla säilytysrasioihin tai jotain.... Kaksi euroa ja kaksi euroa.

Löysin sieltä myös kanarialintuhäkin, ja hetken tuumasin sen ostamista. Se oli sellainen erikoisen mallinen. Ja ei, en meinaa hankkia kanarialintuja, niin mukavia kuin ne olisikin, vaan mietin jos tuunais sitä hiukan  ja tekis siitä pienen "kasvihuoneen", kaktuksia tai jotain sinne sisään ... Mutta sinne se häkki jäi vielä tällä kertaa.

Tämä kauppa on ihana ! Mutta ihanat on hinnatkin, virkattu auto 33.80 ... mutta saahan sitä haaveilla, värimaailma on juurikin kohdallaan minun mielestäni. Vinkkejä tuolta saa mielin määrin, jos haluaa ite kokeilla. Tuollaisia virkattuja autoja (pienempiä) vois laittaa vaikka pikkupojan mobileen, tai johonkin.Langanpäättelijän unelmiahan nuo :) Mutta ihanaa tavaraa...

Olen koukussa kaikkeen nättiin ja romanttiseen country styleen! Modernit, vähäkalustetut "neliskanttiset" kämpät ja ylipäätään se tyyli on mulle kauhistus. En vaan tykkää. En kyllä tykkää mistään "kämppä täynnä sälää"-jutuistakaan. Sisustuslehdissä esitellyt tanskalaiskodit on ihania ; puulattiat, isoja ikkunoita, väljää, kuluneita kodikkaita kankaita...Ja tarjottimella kermaleivoksia tai vähintään pumpernikkeleitä :) Ja muutama kissa omassa korissaan.Mulle heti sellaista :)

Tänään ohjelmassa virkkausta, päätin että ne ponchot on perjantaina valmiit. Varmasti, aikuisten oikeesti. Ja ehkä ne lehtikotelot, jos tulee inspis.

                                             71889.jpg

Onkohan lasisilla (vai ovatko nuo muovia?) puikoilla vaikea neuloa? En ole koskaan kokeillu. Upeita ne kyllä on...Sitten vain, hmm, neulomaan:

                               71912.jpg

 

Tomorrow in English, now I don't have time to write, sorry! :)

And now is tomorrow, Hi! :)

First poncho is almost ready, sheepbag is now ready too.From flea market I bought paperstuff for crafting and cat buttons, lovely. I also find birdcage, but didn't buy it. Yet :)

This store is so lovely, but expensive to me.Like this cute crocheted car, 33.80 ! I love the style, colours and atmosphere.

These needles are very beautiful, but how is it to knit with them, I dont know.

This was very short, but I am sure this includes all important :) things, rest is just plaa, plaa,plaa ! :)