Iha ensin, jos et ole jo äänestänyt niin menepäs sitten äänestämään Lokikollia. Hauskoja tapauksia, oli vaikee valita ketä äänestäs. Nekku on saanut muutaman äänen, kiva. Onneksi kissat ei osaa lukea, Roopella ois muuten paha mieli ;D

Olin voittanut Sukkaa pukkaa, ja muutakin -blogin arvonnassa, jihaa ! Erittäin hauska yllätys, täytyy kyllä sanoa. Pitää laittaa itsekin vähän pykälää niiden valkoisten tumppujen suhteen, vaikka jouluksi lupasin postittaa.

Ja kyllä tuli hyvään paikkaan tuollainen ilonen asia. Töissä oli aivan hirvee kiire tänään ja en ehtinyt istahtaa kertaakaan, yleensä syön istualtaan mutta nyt haukkasin leipää seisoessa tai juostessa. Ihan riistoa. Olin niin kuitti ( niinkuin kyllä muutkin ) että pukkarissa sanoin että oli niin rankka päivä että nyt on mentävä lankakaupan kautta kotia. Työkaveri nauro että muut menee yleensä alkoon mutta onhan tuo terveellisempää :D Tiedä vaan tän terveellisyyttä. Mutta kyllä se matalaa mieltä nostattaa kun on uutta lankaa.

Menin mä sinne vähän asioiksenikin. Meen lauantaina Orivedelle messujen jälkeen kattoon Miran uutta kotia kun en sitä ihan valmiina ole nähnyt. Samalla nään Memmun jolla on ihan pieni poikavauva, ja sille vauvalle hain siis töppöslankaa. Ja satiininauhaa et saa töppöset kiinni

 1063028.jpg

Petroolinturkoosit kerät on mulle itelle. Jos niistä jotain sit tekis, tiiä vielä mitä. Kävin siis Koskarissa ja hipelöin sellasta efektilankavyyhtiä siellä kans. Se oli aika hieno, siinä oli tosi paljon erilaisia "kuoseja", vaaleenpunaseen sävyyn enimmäkseen. Hieno oli hintakin, 24 euroa muistaakseni. Ja olisko siinä ollut 100 grammaa. En muista yhtään nimeä, oisko se ollu joku Fantasy...?

Joo-o, setti harmaan takin kaveriksi. Mietin kanssa jotain punaista tai vihreetä. Punavalkoraitanenkin ois kiva, sellanen rento. Tuo on klassikkomallinen niin käypä siihen melkeen mikä vaan. Mulla on ollut tuollanen nilkkapitunen takki, kamelinvärinen. Ja sen kanssa oli valkoset tai mustat systeemit. En tiiä jääkö siitä Kuuralangasta sellasta valkosta hahtuvaa kuinka villakankaaseen kiinni? Oishan se muhkeeta. Teen varmaan sekä punasen että vihreen setin, sävyä pitää kattoa vielä. Jokin tumma ehkä punasesta ja vihreestä kirkas. Oikeesti mä tahtosin nuo kaikki ehdotetut, mutta missä välissä ne ehtii neuloon? Saapi lähettää mulle sellasia settejä ihan huoletta :D Toisaalta, tuo takki varmaan on mulla useamman talven niin ehtiihän siihen monta settiäkin neuloa. Tai virkata.

Postin paketti oli kirjakerhon paketti. Ihan fantsua paitti että olen eronnut siitä jo.

En ehtinyt kirjastoon mutta imurinpusseja hain. Nyt pitäis siivota. On pitänyt siivota jo viidestä lähtien mutta aloin selaan kuvastoja ja syömään donitsia. Kun ostaa Arnoldsista donitsin niin saa donitsinmallisen heijastimen, ja kuka sitä nyt ilman heijastinta näin pimees, ei kukaan. Sitten etsin korttivärkkejä taas kasaan ja sitä Kollinroikaletta, ei löytynyt. Taidan jättää viikkosiivouksen huomiselle ja perata tuon vaatekaappini läpi. Samalla etin ne kaikki loput huivit ja ponchot niin saan sen kuvan otettua niistäkin. Epäilen että siellä jossain hyllynperällä on roikalekin.

Huomenna taas messuaaton tunnelmia. Hei hei!