Jäi vähän tuo Whitesnake päälle, pardon ... :)

Niksu ! Siis kyllä, Mamballa on oikein hyviä kappaleita...Mulla on pari Mamban levyä mutta viimeksi ostin Vielä on kesää jäljellä -sisältävän kummitytölle, pitääkin sorkkia nettiä. Niksun blogi on aikasen tuore tapaus, kävin itsekin juur ekaa kertaa mutta voi sentään mitä marsuvauvoja siellä on kuvissa, niin suloisia ! Niksulta löytyi myös linkki kynttiläohjeisiin ja näkyi siellä olevan muutakin kiinnostavaa, kiitos tosi paljon, huomenna meillä keitellään muutakin kuin porkkanoita :) 

Raisallakin on hyvä maku musan suhteen :D Pelimies ja Dragostea din tei, siis kyllä. Täytyy kyllä sanoa että tää blogeissa suikkailu alkaa käymään työlääksi kun aina tulee vastaan kivoja neuleita, Raisan pieni bolero tahtoo mustana mun vaatekaappiin...

 Aijun kommentin perustella aloin miettimään mikä olis se kaikista paras kappale... Tosi vaikee, on niin monta. Jopa top kympin tekeminen on hankalaa...mä mietin tätä. U2:n  With or without on ehkä siel top vitosessa mutta oisko se ihan paras...sentäs.

Mun paperiaskartelu tuotti tälläsiä pieniä kirjantapasia. Kävin Aman virkkausnurkassa ihastelemassa ja sieltä löytyi linkki tämmösiin kirjasiin

 472616.jpg

Niitä on kiva tehdä. Tein myös pelkkiä kansia valmiiksi, kun multa loppu se sivupaperi, ja sitten pitää ostaa sopivia nauhojakin. Samaa tekniikkaa voi käyttää korttiinkin, aivan niinkuin Ama oli tehnytkin. Vois kokeilla vaikka äitienpäiväkorttia.

Roopen mielestä tässä vaiheessa on tarpeeksi pelattu paprujen kanssa ja mamma voisi antaa kaapista vaikka pienen nakin :)

 472614.jpg

Telkkari on auki, tulee Tanssii tähtien kanssa...Europen Final Countdownin tahdissa jotain vakiotansseja vai ? Tämä on nyt vähän posketonta jo.

Koska tämä on edelleen neulontablogi :) eikä Musacorner, niin pelastan kasvoni kirjoittamalla että puikoilla on pieni pipo vauvalle ja peukalottomat tumput myöskin vauvalle. Ehkä töppösetkin jos lanka riittää. Mutta kuvia sit kun valmistuu.

Weekend is over, joten hyvää alkavaa viikkoa !

 472619.jpg