Ja mitä muuta samana päivänä on tapahtunut, niin tämmösiä. Eipä oikeen maailmaa ravistaneita tapahtumia ole ollut. Niettä 31 vee olen nyt, jei ? Ei tunnu kummoselta, vähän hirvittää vaan. No, onneksi tätä ikää kestää vaan vuoden. Kiinalaisen horoskoopin mukaan olen jänis , masentava horoskooppi ei lupaa kauriille oikein mitään hyvää. Oikeestihan kauriit on siis tämmösiä :) Puuhoroskoopitkaan tuskin pitävät paikkaansa ? Siellä olen pihtakuusi. Tämä on paras ja pääsee tähän oikein tekstinä :D

 Sarvipää (23.12.-20.1.)
Sinoot ikuune haaveelija, joka orottaa saavansa vaikka tähäret ja kuun taivahalta. Mitä vielä täs istut, mee hakemahan ne siältä jos miäles teköö. Vai orotakko, notta joku tois ne sullen? Justihin tuallaane saamatoon oot, orotat vaan, notta joka napsahros tuataas nenäs ethen. Ei kuule sellaanen vetele. Jos jotakin taharot tee itte!

Arpajaisvoittajat on ilmoittaneet osoitteensa, hyvä. Ja Minnan antama lyhtyvinkki on ilman muuta kokeilemisen väärti, ja tosiaan vois samalla sumutella noita mustia takorautajuttuja valkosiksi. Kiitos vinkistä, ei tullu mieleenkään et sen lyhdyn vois maalata :)

Olin eilen puolille öin Miran seurana, vettä ja Cokista. Ihan hauskaa oli vaikka meheviä juoruja ei ollutkaan liikenteessä. Joku chapliini siellä oli asiakkaana ja aika hyvää seurattavaa olikin. Parempaa ohjelmaa kuin kotona nauhalle nakuttunut Twin Peaks. Mietin et rupeenko kattoo sitä taas, kun aikasemmilla kerroilla olen kattonut ja kyllääntynyt täysin jossain vaiheessa. Viimeistään siinä kohtaa kun tontut rupes hyppiin puskista... vai tapahtukos se siinä elokuvassa vasta? Anyway, katotaan nyt alkua ainakin.

Tahtosin telkkaan edelleen sen Villin Pohjolan. DVD-bokseissa ei oo tekstejä på finska. Ja ala nyt sitten netistä lataan yli sata jaksoa, enhän minä sellasta ala yrittääkään. Subille ja Maikkarille esitin toivomuksen että olis jo aika uusia sekin kun noita muitakin sarjoja näytetään. Ihanaa kun 24 alkaa taas. Ihan koukussa semmoseen. Sillon kun tuli ekaa kertaa, en jaksanut oikein seurata sitä, mutta sen aikanen heila kyllä kattoi ja sanoi et parempaa sarjaa ei ole. Hyvinkin mahdollista.

Mitäs sitten...no huivia olen tehnyt ja laitan kuvan myöhemmin tänään jos saan sen valmiiksi, todennäkösesti saankin. Sit meinaan käydä jälleen kerran läpi noi kamani askartelun ja lankojen ja kankaiden saralta ja tehdä jonkinlaista suunnitelmaa. Ne on hirveenä kekona tuossa nurkassa ja odottelee pyörällisiä sängynaluslaatikoita sijoituspaikakseen. Laatikot on kaupassa, ja siellä pysyvätkin jos ei ihmeitä tapahdu niin pari kuukautta. Josko sitten helpottas.

No niin, lähden nyt kylille ihmetteleen virastojen mielipiteitä jälleen kerran, nähdään myöhemmin, moikka !