Päästän teidät kaikki jännityksestä ja sanon että eilinen elokuva oli niin pas...huono kuin huono elokuva voi olla, ihan läpihuutojuttu. Ja sitä mainostettiin niin paljon, pettynyt, pettynyt...Koko elokuvassa oli ehkä kaksi hyvää kohtaa jotka tuntu jossain, muuten ihan plääh. Mutta tulipa katottua. Kaalikeitto sopi justiin tasan tunnelmaan.

Eilen mietin kaikkia pieniä projekteja Lankahamsteri-hommaan. Mullahan on melkeen ainoostaan vajaita keriä, joten en voi alkaa tekeen mitään isoa. Paitsi isoa ja RAITAISTA, mutta jää nähtäväksi. Sukkista on kaksi kerää ja mietin pitkiä sukkia, jois on pitsiä, malli on hakusessa. Muutamia juttuja löysinkin,  ja tulostelin kaikkea kivaa. Muistin sellasen sydänhuivin nähneeni jossain ja kun menin ettiin sitä niin toki löysin sen, mutta löysin jotain muutakin, Shedirin. Ja täällä  ne on molemmat. Tulostin eka huivin ohjeen ja sitten ohjetta kateltuani piponkin ohjeen. Ja kone sammuksiin, vihreetä lankaa ja silmukat puikoille, tein sukkapuikoilla kun ei mulla ollu noin pientä pyöröö. Illalla ehdin 17 kerrosta, sit piti alkaa mesettään. Aamulla jatkoin ja vähän mittailin ja laskin ja totesin että toistan mallikuvioo reunaan vaan kolme kertaa viiden sijaan. Sopiva määrä olisi ollut ehkä 3,5 mutta sitten homma olisi pissinyt loppukaavion osalta, eli vain kolme. Me tultiin hyvin juttuun, yhden kerran alko kone yskiin kun piti kerroksen alotuskohtaa siirtää mutta sekin selvis kun kaivoin netistä Shedirin kuvia ja katoin siitä miten se menee. Varsinkin päälakikavennus on kiva, ja kyllä se reunan kuviokin meni kun vaihdoin apupuikon hammastikkuun, sen kanssa oli helpompi siirtää yhtä tai kahta silmukkaa.

 353320.jpg

I love Shedir !

 353319.jpg

Yes I do !!!

 353322.jpg

Malli oli paljon helpompi kuin äkkiä luulis, tosin mulle se oli aika hidasta kun en ole niin noita silmukoita aiemmin heitellyt puolelta toiselle. Reunakuviossa niitä pitää heitellä joka toinen kerros, joka toinen on sit vaan oikeita ja nurjia. Mietin, jos tekisin toisen silleen et lisäisin niitä helppoja kerroksia, jolloin kuvio tietysti muuttuis, mutta päälaen vois tehdä samalla lailla kuin tässä. Ihana se on, tykkään !

Musta takki on ollut siis huilimassa edelleen, mutta huomenna rykäsen sen kanssa, ettei se vaan jää marinoitumaan nurkkiin. Muuta en ole sit tehnyt, pihalla kävin sen verran et palautin dvd:n ja kävin kaupassa hakemas pulveria. Mutta ei meillä kone hurissut koska pyykkikori oli valjastettu parempaan hommaan

 353351.jpg

Ja en raaskinnu siirtää Repeä kun viihty siinä niin hyvin.

Oli kiva päivä tänään, aamulla paisto aurinko ihanasti kun heräs ja sitten tietysti paisto koko päivän ja istuin ikkunan edes neulomassa ja kissat makoili auringossa ruokapöydällä. Semmottia päiviä paljon lisää kiitos, toivoo Teija :)