Voguen palat on virkattu nyt sit kaikki. Napsin silmukat helmaa varten ja nyt mietinnässä on et miten ne palmikot ja pitsit siihen sijottaa, pitää hiukan laskeskella. En tiedä riittääkö lanka sittenkään, virkkaus imas sitä ihan hilpeesti...No, kursitaan niin kauan kuin riittää. Muuta en eilen ehtinyt sit tekeen, telkkaa piti töllätä ihan tappiin asti viisujen takia.

Mulla on nyt visio siitä Chiliponchosta, et millasta pintaa siihen tekee. Mutta en voi - onneksi :) - aloittaa sitä vielä hetkeen kun loput langat on kaupassa vielä.Patternworkin kuvastosta se idea sit löyty.

Roosa pääsi neuloistaa eilen, oli kyllä kuiva kun niin kauan sai pingottaa. Ihan kiva se on. Yleensä en ole käyttänyt mitään huiveja mut nykyään on aina joku riepu harteilla. Saahan niistä väriä ja lämmikettä, värikkäitä vaatteita mulla ei ole niin kauheesti, melkeempä sitä mustaa vaan ja tummansinistä.

Meksikolaisissa ponchoissa ja muissa käsitöissä on hienoja värejä, raidallinen torkkupeitto vois olla kiva, tai sit just levee kaulaliina. Oiskohan mikään pätkävärjätty lanka tuohon sopivaa...ei taida olla niin kirkkaita värejä. Toisaalta, jos tekis vähän leveämpää raitaa niin eihän siitä paljon olis pääteltävää...tai no :)

Kun sais edellisetkin tehtyä.

Ei koskaan :)

Haaveillaan taas ja suunnitellaan...

82288.jpg

Tällänen pipa syksyksi! Ei jää haaveeksi kun sen verran helppo ja nopeasti tehtävä... On siinä ehkä vähän sellasta tonttu-ukko-fiilistä mut eri värisenä ei niin paljon.

82286.jpg

Hieno, mutta eri värisenä, kiitos. Ja joku paita alle :) Kokeilin yks päivä tota mallineuletta tilkun verran, ei ollu vaikee...

82282.jpg

Tälläsen tekee nopeesti. Väritkin on ihan jees. Mutta voisin kyllä vaihtaakin ne. Mulla on jokin omituinen vaihe, ruskeeta ja vihreetä tekee mieli. Mustaa en tykkää neuloo enkä virkata, kun sitä ei nää kunnolla jotenkin. Mutta mustasta tykkään muuten. Noita hihasiivekkeitä en kyllä tekis...

Muumikuva vielä viimeksi....koska

81967.jpg

...Annikin tätä blogia joskus katselee...

82300.jpg

...samoin Miro :)

81966.jpg

Huomenna lisää Voguen vaiheista ja löpinää muutenkin...ja sitä englantia :)

Moi.

Vogue on my mind, in my hands all the time. It is making me little crazy.I think I don't have enough yarn...

I found an idea to my Chili-poncho from Patternworks. I can't start to knit it yet cause rest of the yarns are in store.

Roosa is dry for sure now after few days. It is ok, colourful add to my outfits.

I love colourful Mexican ponchos and other stuff and  I want to knit something as colourful to myself.

Love the red hat, something like that I want to have next fall, in other colour.Shirts in pictures are nice, with little tuning.

Moomin-picture for my small blogvisitors Anni and Miro :)

Bye!