Nyt on sitten kaikki kappaleet neulottu, kaulus valmis. Huomiselle jää hihojen kiinniompelu ja lankojen päättely, kai sitä pitää kastellakin että pinta tasaantuu. Sen jälkeen ohjelmassa on peiton virkkuuta niin kauan kunnes lanka tai aika loppuu.

Televisiossa on vilahdellu paljon ruskea-vaaleansinistä yhdistelmää, Elixirissä Peltsin asu ja Bellassa vierailijan huivi. Näytti aika kivalta. Nyt vaan pitää keksiä mitä neulois. Ja mistä. Kitten Mohairissa saattais olla sopivat värit, tykkään neuloa sitä lankaa. Ehkä joku paita ? Raidallinen, kun on raitojen makuun tässä päästy.

Lidlissä näkyy olevan lankaa myynnissä. En mennyt edes katsomaan, ettei tule kiusausta. Katotaan sitten torstaina  uudestaan, jos siellä jotakin on jäljellä. Oikeesti en kyllä tarttis juuri sellasia lankoja mihkään, mutta ainahan on hyvä olla varalla :D Eiku oikeesti, tarttisin nyt sitä Alpakkaa huiviin ja Kitteniä paitaan. Ja valkoista Kotiväkeä yhteen juttuun kanssa. HOPELESS !!! :)

Sellanen pitää kyllä sanoo, että ilman Hamsterointia tuo Rambling Rose olis taatusti jäänyt ufoilemaan jonnekin nurkkaan, nyt se oli vähän niinku pakko tehdä loppuun. Ja sain nyt parisen kiloa tuhottua lankojakin, joten tää Hamsterointi oli oikein hyvä homma. Mulle tuli myös huivejani katellessa yksi malli vastaan, minkä vois tehdä noista puuvillalankojen lopuista, ei haittais niin vaikka kaikki ei samaa sarjaa olisikaan. Niin että kyllä tuo lankapahvilaatikko edes vähän tässä on keventynyt ja keventyy edelleen.

Opettelin tuossa tekemään kollaasikuvan Picasalla, ja laitoin nyt ruskeita ja sinisiä juttuja varastoista, kun ne tässä nyt oli mielessä. Ei sillä sen enempää tarinaa takanaan.

Nukkumaan, öitä !

  417310.jpg