Täällä mitään käsitöitä ole tehty, täällä on siivottu. Siivosin koko keittokomeron ja kaikki sen kaapit. Ja koska siivoamisessa täytyy olla jotain mielenkiintosta täkyä ja vaihtelua, niin siirsin yhden hyllykön kyökkiin ja täytin sen sellasilla kipoilla ja kupeilla joita käytän usein. Nyt sitten on kaapit järjestyksessä. Mutta tämä huoneenpuoli sitten...Vaihdoin täälläkin ihan vähän järjestystä ja nyt olis jäljellä raahata sen tyhjennetyn hyllykön lehtikotelot alakertaan. Käsityölehdet jää tänne mutta Kotivinkit, Sinä Osaat ja häälehdet menee alakertaan.

Kävin jossain välissä ruokakaupassakin ja oli niin huonoja tomskuja että mun on mentävä vielä toiseen kauppaan, en jaksanu raahata kamoja kaupasta toiseen vaan tulin välillä kotio. Ostin pienen pussin multaakin, ja vaihdan sisäkukkiin (kokonaista kolme kappaletta ) mullat ja teen jotain muutakin kylvöä, kissanheinää jne.

 Säätiedotuksessa luvattiin takatalvea ensi viikoksi, niinpä tietysti. Mä jo järjestin villasukat ja tumput ja pipot pois, ja en varmasti etsi niitä enää takasin. Palellaan sitten.

Pesukone ei juttele mulle. Kokeilin, ei mitään. Joku teknikko vois kotipuolesta tulla kattoon sitä ja tuoda jonkun ruuvarin samalla että sais ton vaatekaapin oven paikalleen :D Ostin jo saranat, yritän ettiä ne myös täältä sekamelskan keskeltä.

Joo, sinne kauppaan pitää mennä ennen kuin se menee kiinni, pitää siivota myös loppuun ja käydä suihkussa ja sitten television tarjontaan. En ole sataan vuoteen käyny baarissa ja toisaalta ei kauheesti kiinnostakaan, mietin jos Vappuun asti valkasis tätä tuulenhalkasijaa. Ei vanha jaksa. Telkkarineulonta on niin viihtysää jos on hyvä elokuva, menee ne illat niinkin.

No niin, Hannan vaihtoonlähdön kunniaksi kuvaan lentsikka, tässä mitään siivouskuvia täältä katastrofin keskeltä voi tarjoilla :D

Iloista viikonloppua!

          483590.jpg