blogata tänään. Mun ekan yrityksen törmäs Vuodatuksen temppuilu, toinen yritys muutama tunti sitten kariutu siihen että aloinkin mesettään. Joten nyt pitää olla nopea että saa jotain aikaiseksi.

Pitemmittä puheitta askartelujen pariin. Marie Claire Ideesin perhostaulu oli musta tosi hieno! Piti tehdä samanlainen mutta sitten löysin ne vihreet kehykset niin lopputuloskin on vihree

 733634.jpg  733638.jpg

Printteristäkin löytyi vielä senverran mustetta että sain tulostettu Papillon-lappuset :)

 733640.jpg

Se oli helppoa ja hauskaa ja kaukaa katsoen taulu näyttää ihan kivalta, joten tykkään.

Olen täysin unohtanut esitellä Koukussa-kirjan keepin. Ohje siis pienempään versioon, mun hommelista tuli paljon pidempi. Joskus vuoden alussa tän alotin, ja kukkia muistan virkanneeni kun katsoin telkasta Dirty Dancingiä, pari viikkoa sitten sain ommeltua ne jopa paikoilleen ja neulottua i-cordia pätkät

 733643.jpg

Tämmönen se on levitettynä

 733645.jpg

Kuuluu ehdottomasti sarjaan Tuikitarpeelliset asusteet. Koskahan minäkin tätä käytän? Mutta kai sitä yksi keeppi saa kaapissa olla :)

Sisko meilas et Minjalle pitäs tehdä mansupipo. Ostin siihen lankaa ja samalla tätä Nallea huiviin, tää värihän poistuu nyt.

 733630.jpg

Pipon neuloin nyt illalla kun en päässy blogeja lukemaan

 734415.jpg

Pilkkuja ja päättelyjä vaille valmis.

Hirmupaljon innosti tuo Nekku kommentoimaan. Jotenkin söpöä että se innosti enemmän kuin esim arpajaiset täällä yleensä, on vielä arvot kohdallaan :D Rasmus on ottanut Nekun omaksi vauvakseen ja vaikka veikka on varsinainen kiusankappale niin kyllä sen perään katotaan kovasti. Nekku pyöri eilen mun jaloissa ja talloin vahingossa hännän päälle. Kauhee maukasuhan siitä lähti ja samantien Roope ja Reetta oli sukkana haistelemassa ja tutkimassa mikä kaverin tuli. Ja sitten kiipesivät takaisin hyllykön päälle turvaan.

Kommenteista. Paula, tosiaan oon monesti miettiny et videonauhaa kisujen keskenäänolosta olis hauska nähdä. Tosin luulen et suurin osa aikaa menee nukkuessa. Tai pahanteossa. Ehkä on hyvä että en näe kuinka mun hammasharjaa on viety pitkin lattioita :) Hannaliini, Poison-hupparin pääkallon ohje on Novitan Nuorisoextra 2006:sta. Muuten huppari on omia mittailuita. Ja muista kommenteista suuret kiitokset, kiva et teistäkin Nekku on söpöliini :) Oli erittäin jänskää saada kommentteja "vieraista" blogeista, menen tutkiskelemaan niitä huomenna ensitöikseni, jos en tänään enää jaksa.

Sisko lähetti Minjasta ja Mirosta mesessä uusia kuvia, tässä mun suosikit

 734439.jpg

 734421.jpg

Söpöliinit <3

Se eilinen elokuva. Sehän oli siis uusi versio, tässä linkki alkuperäiseen. Olen nähnyt nyt siis molemmat. Vanha oli pelottavampi, ei vain siksi että nyt tiesin mitä suunnilleen tapahtuu vaan siksi että se oli sellanen ...äääh, painostava. Juoni oli melkeen sama, pääpointti oli erilainen, syy miksi loppu oli sellanen kuin oli. En nyt kauheesti suosittele, aika mitäänsanomaton.

Olen luopunut palloverhoista koska kangasta ei löydy. Nyt vaan ompelen kankaasta mikä ensimmäisenä sytyttää. Ihan itseänikin jännittää mikä on lopputulos :D Tänään en taulun ja pipon lisäksi saanut mitään aikaiseksi vaikka ois pitäny siivota ja järkkäillä, pikkusen hävettää. Huomenna pitää olla hirveen reipas. Pitää mennä vinttikomeroakin kaivelemaan jos ne lakanat on siellä ja vien vähän kamaa sinne lisää sängynalta. Kassia meinaan kirjoa kanssa ja jotain muutakin käsityötä on mielessä näiden keskenerästen lisäksi.

Nyt nukkumaan, öitä.