Mulla oli illalla mielessä  The Big Plan siitä mitä teen tänään, herään aikasin ja ja ja... Kuinkas sitten kävikään, heräsin 12.26 ja se siitä sitten... ainakin puoliksi.

Menin työkkäriin, katoin et hyvä kun ei oo ketään jonottamassa, tää menee nopeesti. No, luukulla sanottiin et P. on kahvitauolla, ehditkö odottaan...Toki. Katos vaan kun odotin tätiä kahvilta 35 minuuttia. Alko jo pikkasen ketuttaankin. Mutta nyt on sit paperihommat reilassa.

Mitä muuta oon tehny, salaisuuksia neulonut. Ja niistähän ei voi laittaa  kuvia tänne. Eilen sain paidan etukappaleen hiha-aukkojen yläpuolelle kolme senttiä, eli pääkallo on nyt valmis

 280309.jpg

Mitä kauempaa sitä kattoo, sitä paremmalta se näyttää :) Huomenna saan varmaan etukappaleen virkattua kokonaan. Pro Tuomas -tilkkuja pitäs alkaa neuloon kanssa....kiiru.

Huomasin että kakkukuva oli vasta kamerassa kun tyhjäsin sen, luulin et se oli jo koneella. No ei ollu. Joten ei kakkukuvia, mutta samanlainen lätty se oli kuin ohjeen kuvassa, ilman ruususysteemejä tosin... Kukka oli tämmönen ihana, tykkään valkosista kukista

 280357.jpg

Huono kuva mutta on niin huono valo taas. Tänään oli koko päivän ihan pimeetä, tuntuu et ei herää ollenkaan...

No niin, nyt alankin lukeen kunnolla blogeja, en ehtinyt viel kun muutaman.Huomiseen!