Uusi Novita odotti kiltisti eteisen lattialla kun tulin töistä. Oi oi oi sentään, ihania malleja ihan liikaa...miten tässä nyt näin, Suuri Käsityölehtikin tarjoili muutaman herkun ja se Ulla...Voi kun saisi lähteä jonnekin neulontaretriittiin missä vaan neulottas ja syötäs säännöllisin väliajoin. Ottasin kaikki keskeneräiset ja suunnitellut ja kaikki langat mukaan ja viihtysin hyvin. Kotona on kaikkee muuta tekemistä ja tuo työ, oikeeta neulontalomaa kaipaisin.

On ollu aika vilposta, töissä jokin ilmastointilaite puhaltaa viimaansa ja mulla on kurkku kipee, sattuu kun nielee (Daim-Marabouta) ja oikeastaan puhuminenkin. Töissä oli tänään pomo vapaalla ja tunnelma sen mukanen. Ei se olekaan vain minä joka on hiukan varpaillaan kun pomo on paikalla. Ja tämä ei tarkota sitä että töitä oltais tehty vähemmän, tunnelma oli vain erilainen. Mutta takaisin kurkkuun niin Muoriskan juomavalikoima on ollut avuksi tässäkin, lämpöstä on juotu mukitolkulla ( ja hyvää on ollut, kiitos vaan ;) ) ja eilen kun paleli niin heitin viskiä mukin pohjalle ja kaakaoo perään. Toimii.

Aamulla pysäkillä kun napitin takkia ylemmäksi kiinni mietin miksi ihmeessä mulla ei ollut kaulahuivia mukana, vaikka niitä on muutama kymmenen. Ei osaa sanoa. Jotenkin silmä ei osunut hattuhyllylle

 974929.jpg

missä on noin puolet huiveistani ja ponchoistani. Mulla ei selvästikään ole lempiväriä :)

Eilen paistoi ihanasti aurinko ja pojat venyi sängyssä nokkiksilla ja pesivät toisiaan vuorotellen. Roope erehtyi pesemään Nekun korvaa ( missä oli korvatippoja ) ja yäk, tais olla melko pahaa koska tassu heilui aika napeesti kohti Nekkua, joka taas ei ymmärtänyt tilannetta ollenkaan. Ja Roope lopetti pesemisen siihen.

 974947.jpg

Minjan nuttu on nappeja vaille valmis ja tilasin eilen Novitalta sitä lankaa lisää ja vähän lankaa yhtä joululahjaa varten. Ja sitä Jussia kans.

Huomenna tai lauantaina meen Ideaparkiin vähän ostoksille ja kaupungille kanssa. Ostan Syksyn Sävyt pakettini tai värkit siihen, osan paketista jo tiiän, ja sitten mietin että onko kivempi lähettää lankaa vai valmis neulomus...Kun osais päättää. Onneksi värimieltymys on selvinnyt hyvin helposti, ja muutenkin paketinsaajan kanssa mulla on jonkinverran yhteisiä mielenkiinnon kohteita. Ensi viikolla saan sen postiin jos en ala mitään neulomaan tai virkkaamaan, suurempaa ainakaan. Äh, pitää miettiä. Sinin nappi-Kitten -vaihtarini on osittain valmis, senkin laitan postiin kun Mademoiselle Sini saa postitettua pakettinsa ja saan selville ne postikulut * vink, vink ;) * jotta tiiän kuinka paljon siihen pitää kehrätä et ollaan sujut.

Telkan katselu on ollut sen verran intensiivistä, että totesin tarvitsevani käsityön jota ei tarvitse katsoa yhtään.

 974933.jpg

Kaksi oikein, kaksi nurin resoria puseron helmaan pyörönä. Mulla ei ole mitään ohjetta minkä mukaan teen. Ja koska mä en tiiä, mitä mallineuletta tekisin ( palmikkoa, pitsiä, patenttia, sileetä jonka kirjon myöhemmin ? ), olen neulonut vain resoria pidemmäksi. Kohta pitäisi päättää tai resoria riittää kainaloihin asti. Olen ehkä eniten sen kannalla et jatko on sileetä ja kuvio tulee silmukoita jäljitellen mustalla tuohon harmaaseen. Ja mitä siihen kirjon, niin sanotaan vaikka niin että vaikka Red Bull antaa siivet, niin saa ne neulalla ja langallakin :)

Hyvät illat.